Mediabureau Den Bosch

Welkom bij One Media. Het Bossche mediabureau dat impact maakt.
Sterk in strategie, snel in executie. En dat al meer dan 20 jaar lang!

  • Beproefde mediastrategieën
  • 35+ ervaren mediaspecialisten
  • Al meer dan 350+ tevreden klanten
Full service media bureau
Mediabureau consultant

Ontvang onze offerte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek je een mediabureau in Den Bosch? One Media heeft alle onmisbare bouwstenen die ieder merk nodig heeft om zijn doelstellingen te bepalen en te behalen. Van mediastrategie tot media-inkoop. Van een lokale Brabantse televisiezender tot een beroemde internationale influencer. De voor jou relevante doelgroep maximaal bereiken tegen de laagst mogelijke media kosten. Dat is onze specialiteit, en bewijzen we iedere dag weer voor een mooi portfolio merken. Eén adres, alle media. Welkom, bij One Media.

Wat doet een mediabureau?

Een mediabureau zoals One Media geeft strategische media-adviezen aan adverteerders in Den Bosch, op het gebied van branding en media-inkoop. Deze twee ankers kunnen niet zonder elkaar. Want strategisch geplande campagnes zijn nergens zonder een uitstekende branding, en uitstekende branding is nergens zonder dat exact de beoogde Bossche doelgroep wordt bereikt. Kortom, de marketing consultant van ons mediabureau weet waar de doelgroep voor bedrijven in ‘s-Hertogenbosch zit én hoe media kosten-effectief kunnen worden ingezet.

den bosch media bureau

Kies je voor ons als full service media bureau Den Bosch, dan kies je voor een 360º mediabureau waar je voor al je communicatie vraagstukken terecht kunt. Het kernteam bestaat uit 35+ ervaren marketing- en mediaprofessionals. Hiermee kunnen wij direct jouw mediavragen beantwoorden. Maar soms heeft een specifiek mediavraagstuk een echte superspecialist nodig. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 20 jaar een omvangrijk medianetwerk van 85 creatieve freelancers opgebouwd in Brabant.

Hét mediabureau voor ‘s-Hertogenbosch

Onze marketeers zorgen ervoor dat alle communicatie uitingen naadloos op elkaar aansluiten. Of dit nu lokale marketing is via outdoor reclame in ‘s-Hertogenbosch, of juist landelijke reclame via online marketing kanalen zoals Google Search, contentmarketing via bloggers of influencer marketing via TikTok. Ons media-bureau is altijd pragmatisch qua mediamix en zit bovenop de trends, wat niet zelden verrassende resultaten leidt. Zo hebben wij enkele jonge merken tot miljoenenbedrijven kunnen laten uitgroeien in de Brabant, middels online en influencer marketing.

online media bureau

Zoals gezegd hanteert One Media een 360º aanpak. Dat zeggen wel mediabureaus in Den Bosch, maar in de dagelijkse praktijk is óf online mediabureau óf offline georiënteerd. Nooit beide. Wij zijn die uitzondering. Wij weten dat je Brabantse bouwvakkers 's ochtends het beste via een regionale radiocommercial bereikt, maar millennials daarentegen amper nog traditionele radio luisteren. Bij ons media bureau krijg je dat eerlijke advies. Wij houden van de charme van offline reclamecampagnes, maar weten ook dat jij ons nu hebt gevonden via SEA of SEO.

Top 50 full service mediabureaus

Misschien heb je onze naam gezien in de top 50 van full service mediabureaus uit Nederland. Het kiezen van een bureau kan lastig zijn. Want het ene bureau is goed in media-adviezen en het andere is gespecialiseerd in influencer marketing. Maar waar alles mee begint is de juiste media-strategie voor de klant. Al het andere volgt vanzelf.

mediabureau-den-bosch

Maak een afspraak in Den Bosch

Ieder jaar wordt ons werk complexer, maar óók leuker. Leuker, omdat we weer een nieuwe manier hebben kunnen vinden om jou als adverteerder op een originele manier op de kaart te zetten met een uitgekiende media-distributie dat wordt ondersteund met verrassende bereikcijfers en een originele mediastrategie. Meer dan 20 jaar ervaring in het mediavak én een passie voor de nieuwste mediaplatforms en technieken maakt dat vele Brabantse bedrijven vertrouwen op onze insights. Jij ook? We staan klaar voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor in hartje Den Bosch.

Advies nodig of een vraag?

Het team van OneMedia helpt je graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.