Mediabureau in Haarlem

Welkom bij One Media. Het Haarlemse mediabureau dat impact maakt.
Sterk in strategie, snel in executie. En dat al meer dan 20 jaar lang!

  • Beproefde mediastrategieën
  • 35 ervaren mediaspecialisten
  • Al meer dan 250 tevreden klanten
Full service media bureau
Mediabureau consultant

Ontvang onze offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek je een media bureau in Haarlem? One Media geeft alle onmisbare bouwstenen die ieder merk nodig heeft om zijn doelstellingen te bepalen en te behalen. Van mediastrategie tot media-inkoop. Van een regionale Haarlemse radiozender tot een beroemde internationale influencer. De voor jou relevante doelgroep maximaal bereiken tegen de laagst mogelijke communicatie kosten. Dat is onze specialiteit, en bewijzen we iedere dag weer voor een mooi portfolio merken. Eén adres, alle media. Welkom, bij One Media.

Wat doet ons Haarlemse mediabureau?

Ons mediabureau geeft strategische media-adviezen aan adverteerders in Haarlem, op het gebied van branding en media-inkoop. Deze twee ankers kunnen niet zonder elkaar. Want strategisch geplande campagnes zijn nergens zonder een uitstekende branding, en uitstekende branding is nergens zonder dat exact de beoogde doelgroep wordt bereikt. Kortom, de marketing consultant van ons mediabureau weet waar de doelgroep voor bedrijven in Haarlem zit én hoe media kosten-effectief kunnen worden ingezet.

mediabureau

Kies je voor ons als full service mediabureau Haarlem, dan kies je voor een 360º mediabureau waar je voor al je communicatie vraagstukken terecht kunt. Het kernteam bestaat uit 20 ervaren marketing- en mediaprofessionals. Hiermee kunnen wij direct jouw mediavragen beantwoorden. Maar soms heeft een specifiek mediavraagstuk een echte superspecialist nodig. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 20 jaar een omvangrijk netwerk van 85 creatieve freelancers opgebouwd in Noord-Holland.

Trendsettend mediabureau voor Haarlem

Onze marketeers zorgen ervoor dat alle communicatie uitingen naadloos op elkaar aansluiten. Of dit nu lokale marketing is via outdoor reclame in Haarlem, of juist landelijke reclame via online marketing kanalen zoals Google Search, contentmarketing via bloggers of influencer marketing via TikTok. Ons media-bureau is altijd pragmatisch qua mediamix en zit bovenop de trends, wat niet zelden verrassende resultaten leidt. Zo hebben wij enkele jonge merken in Haarlem tot miljoenenbedrijven kunnen laten uitgroeien via (vooral) online en influencer marketing.

online media bureau

Zoals gezegd hanteert One Media een 360º aanpak. Dat zeggen wel mediabureaus in Haarlem en omgeving, maar in de dagelijkse praktijk is óf online mediabureau óf offline georiënteerd. Nooit beide. Wij zijn die uitzondering. Wij weten dat je bouwvakkers 's ochtends het beste via een radiocommercial bereikt, maar Randstedelijke millennials amper nog traditionele radio luisteren. Bij ons media bureau krijg je dat eerlijke advies. Wij houden van de charme van offline reclamecampagnes, maar weten ook dat jij ons nu hebt gevonden via SEA of SEO.

Top 50 full service mediabureaus

Misschien heb je onze naam gezien in de top 50 van full service mediabureaus uit Nederland. Toch kan het kiezen van een bureau lastig zijn. Want het ene bureau is goed in media-adviezen, en het andere is meer bezig met influencer marketing. Maar waar alles mee begint is de juiste media-strategie voor de client. Al het andere is stap twee. Voor sommige Haarlemse adverteerders hebben we zelfs ‘gratis' zendtijd kunnen regelen, omdat een blogger, influencer, radio of tv-exploitant liever een stukje meedeelde in de winst van de betreffende adverteerder.

mediabureau haarlem

Maak een afspraak in Haarlem

Ieder jaar wordt ons werk complexer, maar óók leuker. Leuker, omdat we weer een nieuwe manier hebben kunnen vinden om jou als adverteerder op een originele manier op de kaart te zetten met een uitgekiende media-distributie dat wordt ondersteund met verrassende bereikscijfers en een originele mediastrategie. Meer dan 20 jaar ervaring in het mediavak én een passie voor de nieuwste mediaplatforms maakt dat vele Noord-Hollandse bedrijven vertrouwen op onze insights. Jij ook? We staan klaar voor een vrijblijvende kennismaking op onze vestiging in hartje Haarlem.

Advies nodig of een vraag?

Het team van OneMedia helpt je graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.