Mobile marketing

Nu mobiel verkeer een steeds groter aandeel uitmaakt van het online verkeer wordt mobile marketing belangrijker voor jou als adverteerder.

mobile marketing
One Media Pieter

Mobile marketing inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mobile marketing is niet meer weg te denken uit de marketing mix. Overweeg jij mobile marketing in te zetten als onderdeel van een grote campagne of wellicht als losse campagne? Wij helpen je graag verder!

Wat is mobile marketing?

Mobile marketing, in het Nederlands mobiele marketing is een digitale multichannel marketingstrategie. Mobile marketing is gericht op het bereiken van doelgroepen op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Mogelijkheden mobile marketing

Binnen mobile marketing zijn er voor jou als adverteerder talloze mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Bijvoorbeeld via websites, e-mail, sms, WhatsApp, QR-codes, sociale media platforms (Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat etcetera) en natuurlijk ook via apps.

Mobiel verkeer maakt een steeds groter deel uit van het online verkeer, misschien zie je deze verschuiving ook op je eigen website. Tot enkele jaren geleden kwam het grootste gedeelte van het verkeer via een desktop, inmiddels is dit bij de meeste bedrijven verschoven naar mobiel.

Nederland is binnen Europa zelfs een van de landen met het hoogste internetgebruik op mobiele apparaten buiten werktijd om blijkt uit onderzoek van het CBS. Het is dan ook niet verrassend dat marketeers steeds meer budget toewijzen aan mobile marketing.

Omnichannel ervaring

Op mobiel verwachten klanten nog meer een omnichannel ervaring dan op desktop. Strategische en sterk gepersonaliseerde content is een must. Als je dit als bedrijf onder de knie hebt dan kan het een enorm positieve impact hebben op je merkwaarde en vervolgens op je bedrijfsresultaat.

Met mobile marketing is het mogelijk om potentiële klanten 24/7 te bereiken, op alle locaties waar de persoon zich bevindt. Als adverteerder ben je niet gebonden aan plaats, noch tijd. Op basis van onder andere interactie en lokalisatie (GPS tracking) is het mogelijk om zeer gepersonaliseerde uitingen aan te bieden.

Mobile marketing inzetten?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via 020 210 1770 of info@onemedia.nl