Mupi reclame

  • Meer dan 10.000 mupi locaties in Nederland
  • Bereik je doelgroep frequent
  • Zeer gerichte targeting
mupi Nederland
specialist Abri's Haarlem

Mupi offerte ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mupi's vind je overal in Nederland, en uiteraard het meest in de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Het is een populair marketingmiddel in de buurt van busstations, luchthavens en tankstations. Op deze pagina behandelen we de meest gestelde vragen over reclamezuilen.

Wat is een mupi?

Een mupi is een van binnenuit verlicht reclamebord of reclamezuil waarop 24/7 reclame is te zien. Mupi's zijn meestal te vinden op drukke plaatsen zoals winkelstraten, drukke wegen en bus en treinstations. Meestal heeft mupi reclame een zichtbaar formaat formaat van 1185 bij 1750 mm. Op oudere mupi's wordt vaak aan de ene zijde reclame vertoont en aan de andere zijde een plattegrond van de gemeente. Tegenwoordig is een reclamezuil steeds vaker digitaal, waar er interactieve marketing mogelijkheden ontstaan.

Wat kost mupi reclame?

De kosten van mupi reclame wordt berekend aan de hand van aantal in te zetten mupi's of de CPM (de mupi kosten per 1.000 vertoningen). De duur van een abri campagne is gemiddeld één week.

Tarieven mupi reclame Kosten 1 week Kosten 2 weken
100 abri's € 6.501,- € 12.501,-
200 abri's € 13.001,- € 25.501,-
300 abri's € 19.501,- € 38.501,-
400 abri's € 26.001,- € 51.501,-

mupi

Mupi Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is met bijna 1 miljoen inwoners de perfecte locatie om jouw Amsterdamse doelgroep te bereiken met mupi's van bijvoorbeeld JCdecaux. Het Mupi Amsterdam netwerk is omvangrijk, overal kan jij zichtbaar zijn. Of dat nu in Amsterdam Noord, Oost, Zuid, West of het Centrum is, voor iedere klant vinden wij de perfecte Amsterdamse locaties om je boodschap door middel van posters te tonen.

mupi amsterdam

Mupi Rotterdam

Rotterdam, de grootste havenstad van Nederland, gelegen in de provincie Zuid-Holland. In Rotterdam wonen meer dan 600.000 Rotterdammers, wat Rotterdam na Amsterdam de grootste stad van Nederland maakt. Mede hierdoor zijn er meer dan voldoende Mupi Rotterdam opties voor jouw campagne.

mupi rotterdam

Mupi Den Haag

‘s-Gravenhage, beter bekend als Den Haag is dan misschien niet de grootste stad van de provincie Zuid-Holland, het is wel de hoofdstad. Via het Mupi Den Haag netwerk zijn bijna 550.000 Hagenezen te bereiken in populaire buurten zoals Haagoord, Scheveningen, Leidschenveen-Ypenburg, Laak, Haagse Hout, Loosduinen, en Schalkwijk. Onze account manager DenHaag maakt graag een offerte op maat voor je.

mupi den haag

Mupi Utrecht

Via het Mupi Utrecht netwerk kun je adverteren in de Utrechtse openbare ruimte. Onder reclamezuilen worden bijvoorbeeld billboards en bushokjes reclame van JCdecaux verstaan, en worden door lokale en internationale bedrijven ingezet om in korte tijd veel Utrechters te bereiken, in drukke regio's zoals De Meern, Vleuten, Alendorp, Ockhuizen, Stadsdam en Veldhuizen.

mupi Utrecht

Gratis mupi offerte ontvangen?

Overweeg je de inzet van mupi's in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag? Of wil je als marketeer direct voordelig landelijk adverteren? De accountmanager van One Media geeft je graag vrijblijvend inzicht in alle kosten en mogelijkheden. Desgewenst inclusief drukwerk ondersteuning van onze vormgever.