Nieuwe bedrijfsfilm voor Derks Uitvaartmobiliteit

bedrijfsfilm voorbeeld Derks

Derks Uitvaartmobiliteit kan er weer tegenaan met een prachtige korte bedrijfsfilm impressie van alles wat zij kunnen bieden op het gebied van uitvaartmobiliteit. In de nieuwe professionele bedrijfsfilm komt duidelijk naar voren dat uitvaartmobiliteit zonder zorgen veel verder gaat dan het voertuig.

Bedrijfsfilm over 30 jaar betrouwbare mobiliteit

Het bedrijf Derks Uitvaartmobiliteit is onderdeel van de Derks Autogroep, en zijn al bijna 30 jaar een betrouwbare partner voor bedrijfsmatige mobiliteit. Zoals in hun bedrijfsfilms te zien is zorgen zij ervoor dat men altijd hun overbrengvoertuig kan vertrouwen. Het is een full service bedrijf waarin verkoop, lease, reparatie, onderhoud, inrichting en aanpassing op één adres is ondergebracht.

De meest gebruikte begrafenisauto’s zijn de stijlvolle Mercedes-Benz modellen, die zij in eigen regiebouwen, en de Cadillac-modellen van Superior Coaches, die het bedrijf uit eigen voorraad kan leveren. Zoals in de bedrijfsvideo is te zien kan men uitgebreid adviseren over de mogelijkheden in verkoop, financiering of lease.

Informerende bedrijfsvideo

In de informerende bedrijfsvideo is te zien dat voor het bedrijf geen uitdaging te groot is. Zo hebben zij een eigen zagerij afdeling en in een speciale bekledingshoek worden alle voertuigen geheel naar wens ingericht. In de bedrijfsvideo van Derks is te zien dat men daarbij goed kijkt naar de specifieke bedrijfsactiviteiten van de eindklant.

Goed bedrijfsfilm voorbeeld

De bedrijfsfilm van Derks is zo gemaakt dat iedereen kan zien hoe een zorgeloze uitvaartmobiliteit eruit kan zien. Dat vinden wij uiteindelijk ook sterk aan een goede bedrijfsvideo in z’n algemeenheid. Want een goed bedrijfsfilm voorbeeld is een video juist niet verkoopt, maar informeert op een een authentieke wijze. Zo leert men het bedrijf en de kwaliteiten beter kennen, wat vaak (uiteindelijk) resulteert in een hogere verkoop.