Nieuwe buitenreclame exploitant in Almere

adverteren met buitenreclame in Almere

Buitenreclame wordt niet door de gemeente geplaatst of een mediabureau zoals One Media, maar door een exploitant die zorgdraagt voor het ophangen van de uitingen of het inplannen ervan op digitale buitenreclame schermen. Voor wie gaat adverteren in Almere betekent het dat Clear Channel Nederland deze werkzaamheden verzorgd, want deze organisatie heeft de concessie voor buitenreclame in Almere gewonnen.

Buitenreclame in Almere, Dordrecht en Leiden

De overeenkomst voor buitenreclame in Almere heeft een looptijd van 10 jaar en begin volgend jaar zal Clear Channel de nieuwe buitenreclame objecten in de stad gaan plaatsen. Hiermee voegt het buitenreclame bedrijf na de recente winst van Leiden en Dordrecht opnieuw een gemeente toe aan haar landelijke netwerk met meer dan 100.000 inwoners. Opnieuw een mooie aanwinst dus, want op dit moment is Almere de achtste stad van Nederland.

Analoge én digitale buitenreclame

In de gemeente Almere zijn meerdere interessante winkelgebieden en uiteraard moderne architectuur. De gemeente Almere heeft dus veel te bieden voor inwoners en bezoekers en hiermee ook voor haar adverteerders. Met de winst van Almere voegt Clear Channel ook vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en het Gooi, op de juiste plek bereik toe aan haar analoge netwerk en tegelijkertijd vergroten het bedrijf haar digitale buitenreclame mogelijkheden.

Investeren in digital out of home

Clear Channel geeft in haar persbericht aan dat bovenstaande in lijn is met de strategie om de landelijke spreiding nog beter te optimaliseren en om te investeren in digital out of home reclame. Binnen deze nieuwe concessie met Almere is duurzaamheid ook een belangrijk thema.

Clear Channel in 2030 CO2-neutraal

Als ondertekenaar van het United Nations Global Compact heeft de organisatie zich gecommitteerd aan het reduceren van de CO2 uitstoot. De doelstelling is om in 2030 geheel CO2 neutraal te opereren. In Almere gaat men dan ook diverse duurzame projecten opzetten die bijdragen aan het behalen van deze belangrijke doelstelling.