Reclame: LCD billboard van 60m2 in Utrecht

Reclame op billboard in Utrecht

BlowUP heeft in aanloop naar Black Friday weer een zeer bijzonder LED scherm gelanceerd. In Hoog Catharijne komt het opvallende scherm van maar liefst 60m2 digitale scherm The Emerald vanuit het plafond in het winkelcentrum naar beneden. Zeer interessant daarom voor wie billboard reclame in Utrecht in zijn mediaplan heeft: het scherm is vierzijdig.

Vierzijdige billboard reclame

Het indrukwekkende vierzijdige digitale billboard scherm is vooral interessant voor multi-product of multi-feature advertenties. Zo kunnen merken bijvoorbeeld op ieder display een ander product, type of kleur in beeld brengen.

LCD scherm in Utrecht

A-locatie billboard binnen een A-locatie

Ook over het ontwerp is nagedacht: deze sluit perfect aan bij het opvallende golvende plafond van het winkelgedeelte waar alle winkelpassages van Hoog Catharijne samenkomen. Dit deel heet ‘De Stijlkamer’ en beslaat twee verdiepingen met winkels, waar dit opvallende digitale billboard perfect zichtbaar is. Een A-locatie binnen een A-locatie.

100 winkels, 30 miljoen bezoekers

Winkelcentrum ‘Hoog Catharijne’ is gelegen in het verlengde van Utrecht CS en trekt vanwege deze unieke positie met bijna 30 miljoen bezoekers per jaar. Het winkelcentrum biedt ruimte aan bijna 100 winkels en wordt ervaren als luxe, exclusief, overzichtelijk en uniek. De nieuwe Noordpassage vormt een geheel nieuwe en overzichtelijke verbinding tussen het centrum van Utrecht en Utrecht CS.

Digitale buitenreclame locaties

One Media richt zich op de beste digitale buitenreclame locaties van Nederland. Denk hierbij aan abri’s bij drukke wegen en bij belangrijke voorzieningen, zoals winkelcentra of zelfs in winkels. Kortom: A-locaties.

Betaalbare buitenreclame specialist

Als onafhankelijk media adviseur kijken we altijd naar het beste rendement voor jouw buitenreclame campagne, of dit nu mupi’s, snelwegreclame of digitale billboards betreft. Wat we het liefst doen? Het meest relevante bereik voor de laagst mogelijke prijs organiseren. Neem contact op om te ontdekken wat wij voor jouw merk in petto hebben.