Reclame op bus

  • Lokale targeting
  • Betaalbare vorm van buitenreclame
  • Bereik je potentiële doelgroep frequent
abri poster plaatsen

Benieuwd wat busreclame voor jou kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De wielen van de bus gaan rond en rond, net als de reclame op de bus. Of je nu forens, wandelaar, fietser of automobilist bent, je wordt voortdurend geconfronteerd met busreclame.

Advertenties aan de buitenkant van de bus (busreclames) zie je door heel Nederland.
Dit medium is zeer geschikt wanneer je een lokaal publiek frequent wil bereiken. Met de omvang en de mobiliteit (busreclames zijn eigenlijk rondrijdende billboards) bereik je je potentiële klanten keer op keer.

Vanwege de mobiele aard van busreclame is deze vooral geschikt voor reclame uitingen die in een oogopslag te begrijpen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitingen over eten, mode of aankomende evenementen.

Busreclame is populair onder adverteerders om ze een groot bereik hebben tegen een betaalbare prijs. Ook zijn nagenoeg alle doelgroep te bereiken via busreclame.

Wat kost reclame op een bus?

Busreclame is een effectief en goedkoop medium die ervoor kan zorgen dat je boodschap frequent wordt getoond aan je doelgroep. Dit draagt bij aan je naamsbekendheid en zorgt ervoor dat je top of mind blijft bij je potentiële klanten.

Customize je busreclame campagne

Net als bij ieder ander type reclame zijn er weer een aantal factoren die invloed hebben op de kosten. In het geval van busreclame zijn de volgende kosten van invloed:

  • Locatie: adverteren op een bus in een stedelijk gebied is vanwege het grotere bereik over het algemeen duurder dan in een gebied wat het bereik minder zal zijn.
  • Aantal bussen: Busreclames zijn al mogelijk vanaf 1 bus, hoe meer bussen, hoe duurder.
  • Aantal weken: Het aantal weken in combinatie met het aantal bussen heeft invloed op de totale kosten.
  • Plaatsing reclamebanner: Je zou het misschien niet direct bedenken maar ook een bus heeft verschillende plekken waar je een reclamebanner kan tonen. Samen met jou kijken we naar de beste optie. Dit kan zijn de achterkant, de zijkant (groot vs. klein) of misschien wel de hele bus.

Hieronder een indicatie van de kosten van busreclame. De prijzen zijn voor het adverteren op een gedeelte van de bus. Wil je je advertentie over de gehele bus? Dan moet je aan bedragen denken vanaf +/- €5.500.

Bussen 2 weken 4 weken
1 bus vanaf €1.400 vanaf €2.000
5 bussen vanaf €1.750 vanaf €3.500
10 bussen vanaf €2.750 vanaf €3.750
20 bussen vanaf €5.000 vanaf €7.250
50 bussen vanaf €12.500 vanaf €19.750
100 bussen vanaf €22.500 vanaf €27.500

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Eindhoven of een andere stad?

Bus, maar ook veerpont, tram en metro campagnes verzorgen wij door het hele land. In bijna iedere gemeente is het mogelijk om te adverteren op een bus. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken samen met vrijwel alle landelijke busmaatschappijen.