Billboard A1

Met snelwegreclame bereik je in korte tijd een miljoenenpubliek.

  • Snelwegreclame Amersfoort knooppunt Hoevelaken A1/A28
  • Watergraafsmeer knooppunt A1/A10
  • Diemen knooppunt A1/A9
  • Hengelo vliegveld Twente
billboard a1
one-media-olivier

Billboard langs de A1? Wij helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De A1 is een rijksweg en autosnelweg die begint bij Watergraafsmeer aan de oostkant van Amsterdam en eindigt aan de Duitse grens ter hoogte van de Lutte. De A1 loopt via Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Hengelo en Oldenzaal.

Snelwegreclame A1

De A1 is bijna 160 km lang en is al in 1952 gebouwd. Snelwegreclame is bij uitstek geschikt als je in korte tijd een miljoenenpubliek wil bereiken met statische content of video. Langs de A1 staan zowel diverse conventionele- als digitale reclamemasten.

Hoeveel kost een billboard langs de A1?

De kosten en tarieven van masten naast de A1 verschillen, digitale masten zijn een stuk duurder dan conventionele reclamemasten. Een voordeel van digitale reclamemasten is echter wel dat deze vanaf 1 week in te zetten zijn, conventionele reclamemasten zijn vanaf 2 weken te boeken.

Tarieven billboard A1  Kosten per 2 weken
Digitale reclamemast Amersfoort knooppunt Hoevelaken A1/A28 € 24.500,-
Reclamemast Amersfoort knooppunt Hoevelaken A1/A28 € 14.500,-
Reclamemast Hengelo vliegveld Twente A1 € 14.500,-
Digitale reclamemast Amsterdam knooppunt Watergraafsmeer A1/A10 € 24.500,-
Digitale reclamemast Diemen knooppunt A1/A9 € 24.500,-

Snelwegmast Amsterdam knooppunt Watergraafsmeer A1/A10

Op dit drukke knooppunt is een mast te vinden met een digitaal scherm, ook staat er een mast met 2 conventionele schermen.

Het ene conventionele scherm staat in de richting Amsterdam/Schiphol, de ander richting de Zeeburgertunnel/Zaandam. Samen goed voor een bruto bereik van bijna 1.5 miljoen.

Digitale reclamemast Diemen knooppunt A1/A9

Op dit knooppunt, waar de A1 en A9 kruizen staan 2 digitale schermen met een schermgrootte van 108m2. Het ene scherm staat in de richting Gooi/Almere, de ander richting Amsterdam. Gezamenlijk zijn zij goed voor een bruto bereik van ruim 2 miljoen.

Amersfoort knooppunt Hoevelaken A1/A28

Op dit knooppunt bevinden zich 3 reclamemasten, waarvan 1 digitaal en de andere 2 conventioneel. Voldoende ruimte om jouw boodschap te tonen!

A1 Hengelo vliegveld Twente

Net voordat de snelweg eindigt ter hoogte van de Lutte, aan de grens met Duitsland bevindt zich een laatste billboard waarop we jouw boodschap kunnen tonen. De mast met 2 conventionele schermen staat ter hoogte van vliegveld Twente en is goed voor een bereik van ruim 400.000. Het ene scherm staat in de richting Apeldoorn en de ander – hoe kan het ook anders – in de richting van Oldenzaal / de grens met Duitsland.

Zichtbaar op reclamemasten

Adverteren op masten wordt steeds populairder in Nederland, het aantal personenauto’s groeit en daarmee ook het bereik wat je met snelwegreclame kunt bereiken. Ook de komst en groei van het aantal digitale masten heeft dit type buitenreclame een boost gegeven. Meer en meer adverteerders boeken mooie resultaten door creatief gebruik te maken van billboards naast de snelweg.