Billboard A13

  • Knooppunt Kleinpolderplein
  • Knooppunt Ypenburg
  • Den Haag / Rotterdam
  • Delft
billboard a13
one media olivier

Concurrende offerte voor reclame langs de A13?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snelweg A13

De A13 behoort tot de drukste snelwegen van Nederland. Deze 17km lange snelweg begint bij Rijswijk, knooppunt Ypenburg en loopt via Delft naar het Kleinpolderplein in Rotterdam bij de A20.

Verschillende locaties snelwegreclame A13

De A13 is een belangrijke verbinding tussen de Randstad en wordt ook wel de noord-zuidroute tussen Den Haag en Rotterdam genoemd. Dit maakt het een populaire snelweg onder onze adverteerders. In totaal zijn er langs de A13 meer dan 10 conventionele en digitale billboards te vinden waarop we jouw reclame uiting kunnen tonen.

Reclamemast A13/A20 knooppunt Kleinpolderplein

Dit verkeersknooppunt ligt in het noorden van Rotterdam en is de aansluiting van de A13 op de A20. Het is vernoemd naar de Rotterdamse wijk Kleinpolder.

Bij dit knooppunt is een digitaal billboard te vinden met een oppervlakte iets kleiner dan 70m2. Het billboard staat in de richting van Gouda/Utrecht en ook met deze is een bereik te realiseren van ruim een miljoen.

Ook zijn er 2 conventionele billboards te vinden met een oppervlakte van 80m2. Deze billboards samen genereren een bereik van bijna 1,4 miljoen.

Billboard A13/A4 knooppunt Ypenburg

Bij knooppunt Ypenburg, nabij Rijswijk komen de A4 en A13 samen. Hier is het mogelijk om op drie verschillende locaties te adverteren, er staan 2 reclamemasten met daarop 2 traditionele billboards en 1 reclamemast met 1 traditioneel billboard. In totaal dus 5 posities voor jouw content op deze drukke locatie.

Digitale en conventionele reclamemast A13 Den Haag / Rotterdam

Een van de reclamemasten langs de A13 is te vinden bij Delft, vlakbij de Technische Universiteit. Deze reclamemast heeft zowel een digitaal billboard (in de richting van Den Haag) als een conventioneel billboard (in de richting van Rotterdam).

Volgens de gegevens uit navigatiesystemen bereik je met deze billboards zowel personen uit Rotterdam, Zeeland als Amsterdam.

Het bereik wat met deze twee reclamemasten van ruim 100m2 oppervlakte weet te bereiken is aanzienlijk, namelijk boven de miljoen.

Traditionele reclamemast A13 Delft

Naast bovenstaande reclamemasten zijn er nog twee reclamemasten te vinden in de omgeving Delft. Beide zijn conventionele billboards, een in de richting van Den Haag, de andere in de richting van Rotterdam. Ook deze hebben een oppervlakte van ruim 100m2.

Kosten snelwegreclame A13

Het is lastig om een duidelijke prijsopgave te maken voor snelwegreclame langs de A13. De kosten zijn namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren: het aantal weken dat je uiting wordt getoond, kies je voor een conventioneel of digitaal billboard, eenzijdig of tweezijdig, ook het seizoen (druk vs. rustig) heeft invloed op wat jij uiteindelijk betaalt. Ook is het uiteraard van belang of een billboard digitaal of conventioneel is en hoeveel passanten er gemiddeld langskomen. Veelal betaal je namelijk per 1.000 bereikte passanten een bepaald bedrag, dit noemen wij CPM.

Onderstaande tabel is een indicatie. Wil je exact weten wat het voor jou zou kosten of wil je gewoon wat meer info laat dan je gegevens achter voor een gratis en vrijblijvende advies.

Tarieven reclamemast A13 Kosten 1 week Kosten 2 weken
Traditionele reclamemast A13 knooppunt kleinpolderplein € 7.500 € 14.500
Digitale reclamemast A13 Delft € 11.500 € 23.000
Traditionele reclamemast A13 Delft € 12.500 € 23.000
Traditionele reclamemast A13 knooppunt Ypenburg € 12.500 € 23.000

*Niet alle traditionele reclamemasten zijn per week in te zetten, wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op.