Billboard A15

Een reclamemast langs de A15 is zeer geschikt als je een enorm bereik wil halen. Met snelwegreclame heb jij de mogelijkheid om je reclameboodschap aan vele honderdduizenden mensen te tonen.

  • Gorinchem-Oost
  • Hardinxveld-Giessendam
  • Tiel
reclamemast a15
billboard a15

Reclamemast langs de A15? Laat je adviseren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De afgelopen jaren is het aantal autobezitters in Nederland toegenomen, de verwachting is dat deze groei de komende jaren door zal zetten. Dit zorgt ervoor dat je met advertenties op reclamemasten steeds meer mensen kunt bereiken.

Locaties reclamemast A15

Langs de a15 staan verschillende reclamemasten waarop we jouw boodschap kunnen tonen. Naast het groot aantal mensen wat deze route gebruikt staat deze snelweg ook in de top 10 voor zowel de ochtend- als avondfile, zo heeft men nog meer tijd om jouw boodschap te lezen.

Digitale reclamemast Gorinchem-Oost

Deze reclamemast is zeer geschikt als je zowel nationaal als regionaal verkeer wil bereiken. Adverteren op dit billboard is mogelijk met zowel een statische afbeelding als met video. Jouw boodschap wordt 20 keer per uur vertoond, dat is bijna 500 keer per dag. Elke keer is je boodschap 6 seconden in beeld – klinkt kort, is lang – tel maar eens tot zes. Omdat dit een digitale (led) reclamemast is, is het mogelijk om tussentijds je boodschap aan te passen.

Digitale reclamemast Hardinxveld – Giessendam

Ook bij Hardinxveld – Giessendam is het mogelijk om je reclameboodschap te tonen op een digitale (led) reclamemast.

Digitale reclamemast A15 Leerdam

In de zomer van 2020 is het aantal reclamemasten langs de A15 uitgebreid, het is nu ook mogelijk om te adverteren op een digitaal billboard bij Leerdam. Wekelijks passeren hier zo’n 850.000 mensen.

Billboard A15 Tiel

Ook bij Tiel bevinden zich twee reclamemasten waarop we jouw boodschap kunnen tonen. Dit is geen digitaal billboard maar ook met conventionele billboards zijn goede resultaten te behalen. Een van de billboards bevindt zich langs de route richting Nijmegen, de ander richting knooppunt Deil.

Het belang van de A15

De snelweg A15 is een ruim 200km lange snelweg die door de provincies Zuid-Holland en Gelderland loopt. De A15 speelt een belangrijke rol in het vervoer van goederen, niet alleen voor Nederland maar voor heel Europa. De snelweg is de verbinding tussen de Rotterdamse haven en het bijbehorende industriegebied en het Europese achterland waaronder het Duitse Ruhrgebied, Engeland en België.

Wat kost een reclamemast op de A15?

De kosten van een snelwegreclame langs de A15 hangen af van verschillende factoren. Het maakt uit of het om een conventioneel of digitaal billboard gaat, hoe groot het bereik is en de mate van animatie (speelt er een hele video of is er slechts sprake van kleine bewegingen). Ook de locatie zelf, los van het bereik, heeft invloed op de kosten.

Kosten reclamemast A15 Conventioneel billboard vanafprijs Digitaal billboard vanafprijs
1 week € 3.000,- € 5.000,-
2 weken € 4.500,- € 6.500,-
4 weken € 7.500,- € 9.500

Snelwegreclame A15