Billboard A16

  • Dordrecht
  • Brienenoordbrug richting Den Haag / Rotterdam & richting Breda
  • Knooppunt Moerdijk / Klaverpolder
reclamemast a16
one-media-olivier

Wij helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De A16 Rotterdam behoort tot de drukste snelwegen van Nederland. Veel forenzen die van Noord-Brabant naar de Randstad reizen en andersom rijden over de A16. Mogelijk bevindt ook jouw doelgroep zich onder deze voorbijgangers wat het interessant maakt om jouw advertentie op een reclamemast A16 te tonen.

Locatie A16

De A16 is een 11km lange snelweg tussen de A16/A20 bij het Terbregseplein en de A13 bij Rotterdam The Hague Airport.

Traditionele reclamemast A16 Dordrecht

Langs de A16 bij Dordrecht zijn twee traditionele reclamemasten te vinden. Een traditionele reclamemast is een reclamemast waarop alleen statisch beeld getoond kan worden, met andere woorden: een reclameposter.

Met het ene scherm bereik je weggebruikers richting Breda, met de andere de weggebruikers richting Rotterdam. Met de reclamemast richting Breda realiseer je ruim 600.000 aan bereik, de andere kant op is dit zelfs het dubbele.

Een conventioneel / traditioneel billboard heeft misschien niet direct je voorkeur nu er ook veel digitale reclamemasten beschikbaar zijn. Onderschat dit type echter niet, met een oppervlakte van 108m2 kan de weggebruiker niet om jouw boodschap heen. Ook zijn de kosten voor traditionele billboards over het algemeen lager dan de kosten voor digitale, net als de creatie kosten. Wij raden dan ook altijd aan om zowel conventionele als digitale billboards te overwegen.

Digitale reclamemast A16 Dordrecht

Naast het bovengenoemde traditionele billboard staat er ook een digitaal billboard A16 in zowel de richting van Breda als Rotterdam. Het betreft een digitaal scherm van 40m2.

Digitale reclamemast A16 Brienenoordbrug

Deze reclamemast heeft twee zijden, op de zijde richting Den Haag / Rotterdam kunnen digitale advertenties getoond worden, de zijde richting Breda is geschikt voor statische reclameposters.

De Brienenoordbrug heeft zes rijstroken aan beide kanten en elke dag maken meer dan een kwart miljoen voertuigen gebruik van deze brug. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze brug een van de drukste bruggen is in Nederland. Met jouw uiting realiseer je op deze toplocatie ruim 2 miljoen aan bereik. De oppervlakte van de reclamemast is met 120m2 iets groter dan de reclamemast bij de A16 Dordrecht.

Digitale reclamemast A16 Breda / België

Bij Hazeldonk (gemeente Breda) bevindt zich een digitale reclamemast, een voor de weggebruikers richting Breda, de ander voor diegenen in de richting van België. De schermen zijn 97m2 groot en gezamenlijk passeren er zo’n 500.000 mensen.

Digitale en traditionele snelwegreclame A16 Knooppunt Moerdijk / Klaverpolder

In de richting van Rotterdam bevindt zich bij dit knooppunt een digitaal billboard, in de richting van Breda een traditionele. Beide schermen zijn 108m2.

Wat kost een reclamemast langs de A16?

Onderstaande kosten zijn ter indicatie, zoals je ziet zijn de verschillen in prijs groot. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gehele mast af te kopen, dan wordt alleen jouw uiting gedurende de looptijd getoond. Dit is vrij prijzig maar je maakt uiteraard meer impact.

Je kunt er ook voor kiezen om de ‘zendtijd’ te delen met andere adverteerders, je advertentie zal dan steeds 6 seconde zichtbaar zijn.

Ook is het o.a. van belang of een billboard digitaal of traditioneel is en hoeveel passanten er gemiddeld langskomen.

Reclamemast A16 1 week 2 weken
Reclamemast A16 Triple Digital – een loop € 32.500 € 62.500
Reclamemast A16 Triple Digital – hele mast € 135.000 € 250.000
Reclamemast A16 van Brienenoordbrug € 11.500 € 22.000

*Niet alle traditionele reclamemasten zijn per week in te zetten, wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op.