Billboard A4

  • Schiphol Airport
  • Knooppunt De Nieuwe Meer A4/A10
  • Knooppunt Prins Clausplein A4/A12
  • Knooppunt Ypenburg A4/A13
  • Amsterdam Sloten A10/A4
billboard a4
one media olivier

Adverteren langs de A4? Gratis en vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een reclamemast langs de A4 is uitermate geschikt om een enorm bereik te behalen. Met snelwegreclame heb jij als adverteerder de mogelijkheid om je reclameboodschap aan vele honderdduizenden, al dan niet miljoenen mensen te tonen.

De afgelopen jaren is het aantal automobilisten in Nederland toegenomen, de verwachting is dat deze groei zal doorzetten. Dit zorgt ervoor dat je met billboards langs de snelweg steeds meer mensen kunt bereiken.

Rijksweg 4

De officiële naam van deze snelweg is rijksweg 4, in de volksmond staat hij echter beter bekend als de A4. De A4 bij Den Haag een van de drukste snelwegen in Nederland. De A4 verbindt de Randstad met het zuidwesten van Nederland. De snelweg wordt vooral gebruikt voor woon-werkverkeer. Per uur rijden er ruim 3.500 automobilisten over de A4.

Snelwegreclame A4

De combinatie type automobilist en het bereik maakt de A4 een populaire plek onder onze adverteerders.

Digitale vs. conventionele reclamemasten A4

Langs de A4 zijn meer dan 15 digitale en conventionele billboards te vinden.

Een conventionele of traditionele reclamemast heeft misschien niet direct je voorkeur nu er ook meer en meer digitale billboards beschikbaar zijn. Dit is echter niet terecht, met een conventioneel billboard kan je evenveel succes behalen als met een digitaal billboard. Geheel afhankelijk van de boodschap die je uit wil dragen kan een van beter passen, samen met de klant bekijken wij altijd wat het meest geschikt is voor jou.

Kosten (digitale) reclamemasten A4 Schiphol Airport

Misschien dat het je al eens is opgevallen, rondom Schiphol Airport zijn veel reclamemasten te vinden. Het merendeel van de reclamemasten zijn conventionele reclamemasten, een aantal zijn ook geschikt voor digitale advertenties. Hieronder vind je een indicatie van de kosten.

Let op: dit is slechts een indicatie, wil je de exacte kosten weten voor jouw campagne? Laat dan je gegevens achter.

Reclamemasten A4 tarieven Kosten 1 week Kosten 2 weken
Digitale reclamemast Schiphol € 12.000,- € 23.500,-
Reclamemast Schiphol € 12.500,- € 24.500,-
Reclamemast Schiphol / knooppunt Badhoevedorp A4/A9 € 12.500,- € 24.500,-
Reclamemast Schiphol / knooppunt De Hoek € 9.500,- € 19.500,-

*Niet alle traditionele reclamemasten zijn per week in te zetten, wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op.

Reclamemast Amsterdam Knooppunt De Nieuwe Meer A4/A10

Op dit knooppunt staan wij conventionele reclamemasten van 108m2. Een van de billboards staat in de richting van Amsterdam / Schiphol, de ander richting Zaandam (Coentunnel). Met beide reclamemasten genereer je een bereik van net iets meer dan 600.000.

Digitale reclamemast Den Haag Knooppunt Prins Clausplein A4/A12

Hier bevinden zich twee digitale reclamemasten waarbij met de reclamemast richting Amsterdam een bereik is te genereren van net onder de miljoen, met de reclamemast richting Den Haag net boven de miljoen.

Net zoals bij de meeste digitale reclamemasten zal je advertentie hier 6 seconden in beeld zijn, en deel je de advertentieruimte meestal met 3 andere adverteerders. De schermgrootte is 103m2.

Reclamemast Den Haag Knooppunt Ypenburg A4/A13

Bij knooppunt Ypenburg staan welgeteld drie reclamemasten. De eerste is een conventioneel scherm ter grootte van 108m2, met dit scherm haal je een bereik van ruim 1,4 miljoen. De tweede reclamemast telt 2 conventionele schermen van dezelfde grootte, met deze twee schermen samen haal je hetzelfde bereik als met het eerste scherm. Last but not least bevindt zich bij dit knooppunt nog een derde scherm van dezelfde grootte met hetzelfde bereik. Keuze genoeg dus langs de snelweg A4.

Reclamemast Amsterdam Sloten A10/A4

De reclamemast bij Amsterdam bevat twee billboards van 108m2, beide traditioneel. Het billboard richting Amsterdam zorgt voor een bereik van bijna 1 miljoen, de andere kant op richting Den Haag is goed voor iets meer dan een miljoen. Tezamen dus bijna 2 miljoen!