Social media bureau

social media bureau
Advertenties expert

Ontvang nú een offerte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social media bureau Amsterdam

One Media weet als Social Media Bureau Amsterdam hét verhaal van merken en diensten te vertalen via sociale media. Hierbij werken we uiteraard graag samen met merken waar we blij en enthousiast van worden, zodat we de volgers van onze klant tot loyale fans kunnen maken.

Mensen aan merken verbinden: dat is waar we iedere dag voor opstaan en tientallen bedrijven mee van dienst zijn. De reden waarom deze bedrijven voor One Media kiezen spreekt voor zich: social media doe je er niet zomaar even bij: het is een vak apart en bijna op weekbasis aan veranderingen onderhevig.

Belangrijke kernvragen voor social media vraagstukken zijn:

 • Hoe bereik ik de juiste doelgroep?
 • Hoe verbind ik deze aan mijn merk?
 • Hoe houd ik de boodschap consistent?

One Media heeft sinds 2002 alle media-services in huis en met de uitbreiding van een social media unit in 2007 (toen Hyves en Myspace nog van betekenis waren) en een influencer marketing bureau in 2011 waren wij er vroeg bij. Juist daarom weten wij als geen ander hoe we jouw marketing strategie kunnen doorvertalen naar een social media marketing strategie.

Kansen op social media

De aanwezigheid op social media biedt veel kansen en voordelen. Wanneer je het lastig vindt alle kansen te benutten en een consistent verhaal over te brengen naar je doelgroep op de diverse social media platforms, met ieder z'n voor- en nadelen.

One Media weet dat feitelijk geen enkel bedrijf nog zonder online aanwezigheid kan en sociale mediakanalen zijn dan een betaalbare, makkelijke en interessante manier om interactie met jouw doelgroep flink te vergroten. Aangezien sociale media inmiddels al meer dan 15 jaar onder ons zijn, zijn onze services op dit gebied ook flink gegroeid.

Social media & marketing services

 • Social media content creatie
 • Community management
 • Social media strategie
 • Influencer marketing
 • Content marketing
 • Online adverteren
 • Website maken
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • TikTok

Beste social media bureau

Wat geldt voor de beste online marketingbureaus, geldt ook voor het beste social media bureau: de beste bureaus zijn de bureaus met de meeste ervaring en creativiteit. Wij hebben als social media bureau met 15 jaar ervaring inmiddels honderden beproefde social media concepten en cases waarmee we jouw merk direct kunnen boosten.

Want wanneer sociale media op de juiste manier worden ingezet, veranderen fans en volgers in brand ambassadeurs die hun netwerk overtuigen van jouw merk, product of dienst. De beste mond-tot-mond reclame is wat dat betreft social media reclame.

beste social media bureau

One Media kan je direct advies geven hoe je jouw sociale mediakanalen kunt verbeteren en we kunnen je een forecast geven over wat wij aan extra social media traffic voor jouw merk kunnen genereren. Hierbij wordt besproken hoeveel mensen je per week kunt bereiken en welke content het beste is voor de doelgroep. Wat past het beste bij jouw merk, product of dienst? Op basis van onze analyse maken we een plan om jouw engagement flink te laten groeien.

Moet je de eerste stap op social media nog maken? Dan helpt ons team je graag bij het opzetten van een Facebook of Instagram account. Hierna krijg je een professionele training, zodat je deze  – indien gewenst – zelf intern kunt beheren en optimaliseren. Geef je het beheren van jouw social mediakanalen liever geheel uit handen? Onze social managers doen het graag voor je!

Social media & marketing bureau

Het kiezen van een social media marketing bureau dat bij je wensen past kan lastig zijn. Belangrijk om te weten is dat wij een full service mediabureau zijn waar je ook met eventuele andere mediavraagstukken terecht kunt. Voor een kort en effectief advies betaal je niets en bovendien kun je daardoor rekenen op een professioneel communicatie advies die aansluit op alle andere vormen van adverteren die je mogelijk nu al doet.

social media marketing bureau

Het starten van je eerste social campagne gaat makkelijker dan je denkt: op basis van jouw doelstellingen stellen we een duidelijk social mediaplan op dat visueel en tekstueel bij jouw merk en jouw doelgroep past. Daarna gaan we aan de slag met het creëren van aantrekkelijke social content om een goede online zichtbaarheid te realiseren. Het resultaat? Een zeer goede reputatie online en een social netwerk die de waarde van jouw merk op de lange termijn zal doen vergroten.

Social media uitbesteden

Waarom zou je social media uitbesteden aan een media partner? Social media is natuurlijk populair bij zowel bij particulieren als bij bedrijven. Naast dat iedereen tegenwoordig 24/7 online bereikbaar is, is het vooral voor bedrijven heel belangrijk om zichtbaar te zijn op social media. Als organisatie tel je niet meer mee zonder Facebook, Instagram of LinkedIn pagina. Je moet immers online gezien worden en dat doe je op één of meerdere van de bovenstaande social media platforms.

Met het maken van je bedrijfspagina's ben je er helaas nog niet: als die er eenmaal zijn, zul je actief aan de slag moeten met je pagina’s! Logisch daarom dat veel bedrijven worstelen met hun social media. Want social media onderhouden kost erg veel tijd, vooral als je het wiel nog moet uitvinden. Tegenwoordig zijn er daarom veel bedrijven die hun social media uitbesteden aan een professioneel social media bedrijf als One Media. 

Social media & marketing contact

Het klinkt misschien een beetje eng om jouw online communicatie uit handen te geven aan een andere partij, maar bedenk je dat zelfs grote miljarden bedrijven vertrouwen op de kennis en ervaring van een social media bedrijf. Wanneer je het alleen voor jezelf doet, doe je ook alleen de kennis voor jezelf op. Wij werken voor verschillende merken waardoor wij ook veel meer kennis en ervaring hebben opgedaan. Daarbij is het waarschijnlijk goedkoper door social media uitbesteden aan ons. Benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact op met Agnes via agnes@onemedia.nl

Veelgestelde vragen

+ Leveren jullie ook Google Adwords advertising?

— Wij zijn een full service bureau en leveren ook SEA diensten.

+ Kan ik bij jullie terecht voor webcare?

— Ja, wij leveren webcare inclusief social media monitoring.

+ Leveren jullie ook contentmarketing services?

— Zeker, sterker, dit type branding is onze core business.

+ Wat is beter? Facebook, Instagram of Pinterest?

— Dit is per merk verschillend, wij onderzoeken dit graag voor je.

+ Wat kost jullie online marketing service?

— Dit varieert ook, maar er zijn al services vanaf € 250 per maand.

+ Doen jullie ook aan performance marketing?

— Ook op dit gebied hebben wij al jarenlang ervaring, contact ons gerust.

4.4/5 (24 Reviews)

Direct beginnen met influencer marketing?

Het digital marketing team van One Media helpt je graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.