voice over

Stemmenbureau

Wanneer je een effectief stemmenbureau zoekt met Nederlandse voice-overs uit Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam, dan ben je bij One Media op het juiste adres. Beluister alle onze getalenteerde stemacteurs of download gratis alle stemdemo's.

One Media heeft een groot internationaal netwerk van Europese stemmen, en bekende Nederlandse voice-over talenten in het bijzonder. Maar ook voor uitstekende Amerikaanse of Engelse voice-overs kun je bij onze in-house voice over agency terecht.

Doordat voor steeds meer animatie video’s, bedrijfsfilms en commercials een stemacteur wordt ingeschakeld, hebben wij een samenwerking met een toonaangevend voice over bureau. Met een zeer snelle levering: professionele voice-overs (vanaf € 149,00) binnen 24 uur geleverd.

Stemmenbureau Amsterdam

Wanneer je zoekt op stemmenbureau Amsterdam kom je vele voice-over bureaus tegen en zelfs duizenden stemacteurs om uit te kiezen. Maar zijn dit allemaal geschikte stemmen voor jouw productie? Vaak is dit niet het geval. Vaak wordt een mainstream voice-over gezocht, en niet zozeer een specifieke stemacteur.

stemmenbureau

Daarom heeft ons stemmen bureau zich vooral in populaire stemacteurs en stemactrices gespecialiseerd. Zo vind je bij onze voice-over agency beduidend sneller een geschikte stem. Voordeel is ook dat onze voice-overs meestal direct weten welk tone-of-voice voor jouw bedrijfsfilm gewenst wordt. Dit scheelt weer retakes en bovendien veel kostbare tijd.

Stemmen bureau voor reclamebureaus

Veel opdrachtgevers vinden het prettig dat ons stemmen bureau de stemcasting al heeft gedaan. Daarbij wordt goed gekeken naar de juiste mix van nieuwe en reeds gearriveerde (bekende) reclame stemmen. Al onze professionele voice-overs hebben een mooie stem, een eigen geluidsstudio en zijn zelf-regisserend. Dankzij ons netwerk weten zij dan ook de juiste reclamebureaus te bereiken.

Stemcasting vinden wij overigens enorm belangrijk. Weliswaar zijn wij selectief bij het toelaten van nieuwe Nederlandse en Engelse voice-over acteurs, toch vinden wij het als reclamebureau enorm belangrijk de perfecte stemmen voor dit moment te kunnen aanbieden. Daardoor kun jij je als product je focusseren op de productie zelf, de stemcasting is bij ons in zeer vertrouwde handen.

Aanmelden stemmenbureaus

Een kwalijke zaak vinden wij dat sommige stemmenbureaus de inschrijvingen van stemacteurs als een lucratief verdienmodelletje zien. Je denkt jezelf in te schrijven voor een voice-over auditie, maar het enige wat men wil is geld in rekening brengen voor een stemopname waar je niets mee kunt. Want voor het echte voice-over werk schakelen ze gewoon een bekende voice-over in.

stemmenbureaus Amsterdam

Daarnaast hebben de meeste ervaren stemacteurs al een goede voice-over demo, waardoor zo’n extra stemopname totaal onnodig is. Daarom wil je het liefst in een grote boog om zo’n stemmen bureau heenlopen. Wij werken veel transparanter en goedkoper: je kunt gewoon een voice-over demo insturen, en bij interesse nemen we vanzelf contact met de stemacteur in kwestie op. Uiteraard luisteren we zeer serieus naar alle voice-over aanmeldingen.

Stemmenbureau Hilversum of Rotterdam?

Stemmenbureaus bestaan al een behoorlijk poosje. Sterker, in de jaren 1970 hadden we in Nederland al een voice-over agency die zich in Nederlandse stemacteurs had gespecialiseerd. Iedereen kende deze stemmenbank als Stemmenbureau Hilversum. De opkomst van online stemmenbanken heeft uiteraard de wereld van de voice bureaus behoorlijk opgeschud. De voordelen waren vooral voor de stemzoeker.

Zo hoefde men namelijk niet meer naar een agency in Amsterdam, Hilversum of Rotterdam, maar kon direct online Nederlandse of Engelse voice-overs boeken of een offerte opvragen. De voice-over tarieven werden beduidend lager en bovendien werd er een enorme snelheidswinst geboekt. Ook de klantenservice is verbeterd: je kunt 6 dagen per week rekenen op onze kennis en kunde en je hoeft niet meer te betalen voor een externe voice-over studio.

Kortom, wanneer je een freelance stem zoekt voor een betaalbare prijs, ons voice-over productiebedrijf heeft altijd jouw stemacteur in huis. Of het nu animatiefilms, e-learning, webvideo of gewoon een commercial of voicemail betreft: bij ons is je stemcasting in goede handen. Zelfs het vertalen van je script van Engels naar Nederlands of andersom kunnen we regelen, en onze ervaren audio engineer is altijd gratis bij de prijs inbegrepen.

Nieuwsgierig geworden? Beluister hier alle beschikbare stemacteurs

5/5 (20 Reviews)