Stop motion laten maken

Wil jij een stop motion laten maken? Wij helpen je graag verder. Bekijk ideeën, een voorbeeld en hoe deze tot stand is gekomen.

stop motion laten maken
stop motion animatie

Stop motion laten maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stop motion studio

In onze animatiestudio gaan wij aan de slag met jouw stop motion animatie. Dit kan met bestaande producten (jouw producten!), paper craft (ambacht met karton en papier) of een combinatie van beiden.

Stop motion video’s zijn leuk om in te zetten als promo video’s, bijvoorbeeld op social media. Ook zijn stop motion video’s erg geschikt wanneer je een educatieve video wil laten maken.

Stop motion laten maken kosten

De kosten van het laten maken van een stop motion animatie variëren, wij kunnen echter stop motion animaties maken vanaf een budget van ongeveer €2.500,-.

Stop motion laten maken kosten Stop motion animatie prijs Meerkosten voice over animatie
Stop motion standaard  vanaf €2.500,- €189,-
Stop motion standaard +  vanaf €4.500,- €189,-
Stop motion maatwerk  vanaf €6.500,- €189,-

Stop motion ideeën

Stop motion ideeën zijn er genoeg, in principe kan elk object dat kan worden verplaatst gebruikt worden in een stop motion video.

Stop motion whiteboard animatie

Stop motion whiteboard animaties worden vaak ingezet voor educatieve video’s. Een whiteboard en artiest is vaak voldoende om iets goed te kunnen uitleggen door middel van stop motion.

Stop motion film papier

Stop motion films van papier zijn een kunst op zich. De combinatie van de papier ambacht en de beweging zorgt iedere keer weer voor opvallende stop motion video’s.

Post it stop motion

Het is mogelijk om alle onderdelen op maat te knippen om een verhaal te vertellen maar ook met post its kunnen wij op een creatieve manier jouw product of service in beeld brengen.

LEGO stop motion

LEGO stop motion films, ook wel brickfilms zijn ontzettend populair. Op YouTube vind je honderdduizenden van dit type stop motion video’s.

Klei stop motion

Dit type stop-motion heb je ongetwijfeld al vaker zien langskomen. Door middel van klei kunnen we hele werelden bouwen en op een leuke geanimeerde manier een verhaal vertellen.

Stop motion timelapse

Timelapse stop motions worden vaak gebruikt om een natuurfenomeen vast te leggen. Denk aan het uitkomen van een bloem, een ei of het smelten van een ijskap.

Ook zijn er steeds meer bedrijven die timelapse stop motions laten maken en inzetten om een verhuizing van het ene naar het andere kantoor op een leuke manier aan te kondigen.

Wat is stop-motion?

Stop motion, ook wel stop frame animatie werkt als volgt: Je maakt een foto van een bepaalde opstelling, vervolgens verander je iets heel kleins aan deze opstelling en maak je weer een foto. Door al deze foto’s met kleine veranderingen achter elkaar te plakken creëer je een filmpje. Dit noemen we stop motion.

Voor ontwikkelingen op technologisch gebied was dit vroeger de primaire manier om speciale effecten toe te voegen aan video. In het onderwijs worden stop motion animaties regelmatig ingezet, net als in televisieprogramma’s met een leerdoel zoals het Klokhuis. Dit noemen we dan een explanation video. Visualisatie draagt bij aan het overbrengen van je verhaal.

Stop motion voorbeelden

Onderstaande stop motion hebben wij voor een van onze klanten gemaakt. Benieuwd naar meer voorbeelden? Neem dan vooral contact met ons op.

Stop motion video’s worden veel gebruikt op social media platforms zoals Pinterest, Facebook en Instagram.

Stop motion maken

Hieronder zie je een deel van het stappenplan animatie laten maken. Iedere animatie vertelt een verhaal (storytelling), wij schrijven het script en maken een storyboard. Zoals je hieronder ziet is een animatie maken meer dan knutselen, wij monteren, bepalen het sound design en de audio. Vanzelfsprekend zijn er diverse feedback rondes om uiteindelijk tot het resultaat te komen waar jij naar op zoek bent.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij een animatie laten maken, een stop motion animatie of ander type animatie? Wij helpen je graag verder, vraag een offerte op via 020 210 1770 of info@onemedia.nl of laat je gegevens achter via het contactformulier dan nemen wij z.s.m. contact met je op.