Videoproductie laten maken

Wil jij een videoproductie laten maken? Video is populair, voor educatie-, communicatie- en marketingdoeleinden. Video is een krachtige manier om jouw boodschap over te brengen, ongeacht het type boodschap.

videoproductie laten maken
agnes one media

Videoproductie laten maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Video is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Sociale media platforms geven de voorkeur aan video omdat consumenten de voorkeur geven aan video. De consument verwacht en eist dat jij je boodschap overbrengt door middel van video.

Videoproductie laten maken?

Ben jij op zoek naar een videoproductie bedrijf om een videoproductie te laten maken? Bij One Media ben je aan het juiste adres voor ieder type video. Van bedrijfsfilms tot (uitleg)animaties, van TV commercials tot e-learning video’s en van recruitment video’s tot interactieve video’s.

Wil jij eens sparren over je video idee? Laat dan je gegevens achter, het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Tarieven videoproductie & kosten

Al vanaf €1.350,- kunnen wij een video maken. Voor deze prijs draaien wij een halve dag op locatie, ontvang je een kant en klare video.

One Media staat voor kwaliteit, of je nu kiest voor een productie van €1.450 of €20.000, wij leveren altijd professionele content. Maar wel betaalbaar voor iedereen.

Videoproductie kosten  Kosten incl. editing, 2 correctierondes en muziek (vanaf) Meerkosten presentator 
Eigen content  €750,- n.v.t.
Filmen op locatie (2 uur)  €850,- €100,- per uur
Filmen op locatie (4 uur)  €1.450,- €100,- per uur

Voordelen videoproductie

Video content kent vele voordelen ten opzichte van statische content. Mensen zijn visueel ingesteld, breng je informatie over door middel van beeld dan is de kans dat het blijft hangen een stuk groter.

Ook is de kans dat een consument je content bekijkt groter bij video vs. beeld. Een video die automatisch begint te spelen wanneer jij langs scrollt trekt meer de aandacht dan statisch beeld.

Video laten editen kosten

Het is lastig om een prijskaartje te hangen aan de kosten van een video laten editen. Hoe meer beeldmateriaal hoe duurder het over het algemeen is. Ook kosten bepaalde type video’s meer tijd om te editen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een e-learning- of interactieve video.

Voor ons is het makkelijk en sneller om met eigen beeldmateriaal te werken. Wij weten namelijk wat voor materiaal er nodig is en houden hier rekening mee tijdens het filmen.

Dus ook hier geldt, benieuwd naar de precieze kosten? Neem even contact met ons op.

Onze aanpak

Creatieve sessie

Het startpunt is altijd een creatieve sessie. Wij kijken naar jouw doelstellingen en bepalen op basis daarvan wat jij nodig hebt. Hier haken wij onze creatieven en copywriters, geen zorgen dit kost niets extra’s.

Draaiboek

Tijdens de creatieve sessie hebben we een goed beeld gekregen van jouw behoeften en wensen. Tijd voor ons om op basis hiervan een stroyboard uit te werken met alle details van de productie.

Doorlopen van de shoot

Om ervoor te zorgen dat alles op de filmdag vlekkeloos verloopt spreken wij voorafgaand nog een keer alles door met de klant. Zodat niemand op de dag zelf voor verrassingen komt te staan. Naast een videograaf is er ook altijd een producer aanwezig.

Opname

De dag van de opname is altijd spannend, we lopen nog een keer het script samen door en gaan van start. Waarbij de klant altijd de volledige controle heeft over het eindproduct. Kleine tweaks zijn altijd mogelijk.

Correctieronde

Na uiterlijk 7 werkdagen ontvang je de eerste versie van de video. Op deze versie van de video levert de klant feedback zodat we uiteindelijk tot het product komen wat de klant voor ogen heeft.

Oplevering

De video is klaar! Tijd om deze te plaatsen, kosteloos geven wij advies hoe je de video het beste in kunt zetten.

Videoproductie voorbeelden