Vliegtuig met tekst

vliegtuig met tekst
vliegtuig met tekst erachter kosten

Vliegtuig met tekst huren?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een vliegtuig met tekst wordt steeds vaker ingezet voor reclamedoeleinden maar ook voor andere type boodschappen gaan vliegtuigen vaker de lucht in. Niet zo vreemd, want luchtreclame zie je niet zomaar over het hoofd. Ook maakt het indruk, een groot deel van de mensen herinnert zich zelfs dagen later nog de boodschap op de tekst.

Vliegtuig met tekst erachter kosten

Vliegtuig met tekst erachter Per uur ex. BTW Per jaar ex. BTW
1 uur €325,- €325,-
2 uur €275,- €275,-
> 5 uur €250,- €225,-
> 10 uur €225,- €200,-

Wil jij de exacte prijs weten voor jouw vliegtuig met tekst? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte op.

Huwelijksaanzoek vliegtuig tekst

Ben jij van plan je partner ten huwelijk te vragen? Heb je al eens gedacht aan een huwelijksaanzoek met een vliegtuig? Misschien wel een van de meest originele en opvallende manieren om je partner ten huwelijk te vragen. Wij kunnen langs vliegen terwijl jij heerlijk op het strand ligt met je partner, romantisch aan het dineren bent, aan het varen bent of thuis in de tuin alvast een feestje viert. Het is aan jou, maar een ding weten wij zeker. Het zal zeker indruk maken.

Vliegtuig met tekst voetbal

Vliegtuigen met tekst worden veelal ingezet tijdens grotere evenementen: festivals, de formule 1, Koningsdag of belangrijke voetbalwedstrijden. Bevindt jouw doelgroep zich onder voetbal supporters? Overweeg dan eens een vliegtuig met tekst over te laten vliegen tijdens de rust van een voetbal wedstrijd.

  • Boven de voetbalclub
  • Tijdens de ochtendspits
  • Voor de gemeenteraadsverkiezing

Vliegtuig met tekst

Overweeg jij een vliegtuig met tekst in te zetten? Ben je benieuwd naar het bereik wat je kunt genereren? Of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 210 1770 of mail naar info@onemedia.nl

Vliegtuig vliegtuig met tekst vliegtuigen luchtreclame reclamevliegtuig vliegtuigen vliegtuig luchthaven Teuge lucht vliegafstand.