Vliegtuigbanner: wil je met me trouwen?

vliegtuigbanner

De vraag ‘wil je met me trouwen?’ is waarschijnlijk een van de belangrijkste vragen die je ooit zult stellen. Niet alleen wil je dat je aanstaande volmondig ja zegt, ook wordt er van je verwacht dat je het aanzoek met familie, vrienden en op social media deelt. Een vliegtuig met banner, vuurwerk, optredens, goocheltrucs, we hebben al van alles langs zien komen. Hieronder een aantal tips.

Wees attent

Wees attent en doe moeite, dit betekent niet dat het direct veel geld moet kosten. Maar laat zien dat je er over nagedacht hebt. Meer dan eens zal er gevraagd worden hoe je je aanstaande ten huwelijk hebt gevraagd, zorg dat het een verhaal is waar je trots op bent.

Timing is alles

Oké misschien niet alles, maar timing is belangrijk. Een romantische setting kan het verschil maken tussen een geslaagd aanzoek en een iets minder geslaagd aanzoek. Het gevoel wat je iemand geeft als je met z’n tweeën in joggingpak op de bank hangt en een ring tevoorschijn tovert versus het gevoel wat je iemand geeft als je op een romantische plek op één knie gaat is enorm. Ook al is de vraag en de ring exact hetzelfde.

Weet wat je partner leuk vindt

Weet wat je partner leuk vindt en probeer hier op in te spelen. Is je partner gek van puppies? Bedenk of een puppy onderdeel kan zijn van het aanzoek. Is je partner gek van vliegtuigen? Dan kan een vliegtuig met banner een origineel idee zijn. You got the point.

Houd het geheim

Probeer het aantal mensen dat je van je plan vertelt te beperken om te voorkomen dat het uitlekt. Hoe groter de verrassing, hoe leuker.

Kies samen de ring

Tenzij je 100% zeker weet welke ring je partner mooi vindt is het verstandig om een symbolische verlovingsring te geven en vervolgens samen te gaan winkelen voor de echte ring. Zo weet je zeker dat je partner ‘m met trots draagt en er dagelijks van geniet.

Kies de juiste outfit

Trek een outfit aan waarvan je weet dat je partner deze leuk vind, zorg dat je net dat extra beetje moeite doet. We kennen tal van voorbeelden waarbij de mand op slippers en in zwembroek een aanzoek doet. Vinden wij persoonlijk toch iets minder en ook minder geschikt voor sociale media.