Wat kost een advertentie in de krant?

krant advertentie

Een veelgestelde vraag is wat een advertentie in de krant kost. Het antwoord hierop is afhankelijk van de krant waarin je wilt adverteren. Zo is een lokale krant natuurlijk veel goedkoper dan de meest gelezen nationale krant. Net zoals bij out-of-home, radio en tv-reclame hangt de prijs van kranten advertenties af van het bereik dat het medium genereert voor adverteerders.

Wat kost adverteren in de Telegraaf?

Wanneer je wilt adverteren in de Telegraaf met een hele pagina, moet je rekenen op een bedrag tussen de €25.000 en €30.000 euro. Een prijzig tarief, maar het bereik is ook nog steeds erg groot, want met zo’n advertentie bereik je al snel meer dan 1 miljoen lezers.

Wat kost adverteren in de regionale krant?

Adverteren in een regionale krant is veel voordeliger. Zo kun je een hele pagina in De Gelderlander inkopen voor pakweg €10.000 euro, waarmee je toch nog meer dan 300.000 lezers bereikt. Wanneer jouw publiek zich specifiek in deze regio bevindt, is het natuurlijk een makkelijke keuze.

Wat doet een reclamebureau?

Het reclamebureau van One Media zorgt ervoor dat adverteerders een pakkende advertentie ontvangen die goed aansluit bij de gewenste doelgroep. Vaak maken we daarom meerdere concepten, waarbij het beste concept uiteindelijk als advertentie in de krant wordt ingezet.

Wat doet een mediabureau?

One Media is van origine een mediabureau. Hierdoor onderhouden we contacten met uitgevers. Door deze contacten kunnen we vaak ook scherpere tarieven uitonderhandelen. Een goed en ervaren mediabureau kost dus geen geld, maar bespaart geld op de media-inkoop.

Adverteren

Of adverteren in de krant de meest efficiënte manier van reclamemaken is voor jouw product of dienst, rekenen we graag uit. We maken op basis van de gewenste doelgroep een inventarisatie in een mediaplan, waarbij het bereik in relatie tot inkoop-tarieven inzichtelijk wordt gemaakt.