Wil jij een vette stage bij One Media in Amsterdam?

media stage amsterdam

One Media timmert lekker aan de weg: er is bijna geen zoekwoord waarop we niet bovenin de zoekmachines staan. Als je later geld wilt verdienen met SEO is een media stage op ons mediabureau dus zeker een slim idee. Maar we doen nog veel meer dan zoekmachine marketing.

Wat doen media bureaus?

Bedrijven die willen werken aan hun marketing nemen vaak een ervaren media bureau zoals One Media in de arm. Mediabureaus weten namelijk als geen ander hoe je een merk goed en snel in de markt zet. Omdat media bureaus voor verschillende klanten werken hebben ze gezien wat wél en niét werkt. Door een media stage te doorlopen bij een media agency leer jij dat ook supersnel.

Waarom werken bij een online marketingbureau?

Werken bij een online marketingbureau is ook super leuk. Juist omdat je zoveel interessante facetten tegenkomt in online marketing. Je spreekt met bekende influencers, bekende voice-overs, bekende ondernemers en ga zo maar door. Een interessant wereldje for sure. Daarnaast blijven talentvolle marketing stagiaires vaak ‘plakken’, zodat kans op een mooie bijbaan of fulltime baan hebt bij One Media of één van onze mediapartners.

Welke media stagiaires zoeken we?

One Media zoekt voornamelijk stagiaires met een marketing of communicatie achtergrond. Je leert hoe je interessante content maakt op een manier waarop jouw content ook direct goed scoort en door veel mensen wordt gelezen. Het is dus een creatieve stage en een technisch-inhoudelijke stage.

https://www.youtube.com/watch?v=ksbXBrvS3jI

“Tip 1, Google een stage.” Dat hoef je dus niet meer te doen 😉

Influencer marketing

Naast online marketing wint influencer marketing de laatste tijd ook veel aan populariteit. Logisch, want een hele doelgroep leest niet meer de krant voor tips en het laatste nieuws, maar volgt simpelweg zijn of haar favoriete influencer. Dit kan een ‘traditionele’ beauty influencer op Instagram zijn of juist een autoreviewer op YouTube. De wereld van influencers is letterlijk oneindig.

Content marketing

Bij One Media leer je welke content het beste werkt bij het publiek en welke content marketing het beste ‘converteert’, dus goed gelezen wordt én zorgt voor ‘doorkliks’ waardoor de adverteerder van One Media meer omzet genereert.

Welke stages zijn er bij One Media?

De volgende stages zijn op dit moment vacant bij One Media

  • Influencer marketing stage
  • Content marketing stage
  • Online marketing stage
  • Allround media stage

Wie weet tot ziens, bij One Media!