Abri Groningen

  • A0 borden Groningen
  • Abri Groningen
  • Billboard Groningen
abri groningen
Kim-One-Media

Laat je adviseren over jouw abri campagne in Groningen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Media biedt diverse opties om te adverteren in de gemeente Groningen, onder andere door middel van abri’s, A0 borden en billboards. Groningen telt meer dan 230.000 inwoners, inwoners die zeer goed te bereiken zijn met het uitgebreide advertentie netwerk. Door onze goede connecties, jarenlange ervaring en expertise weet je dat je via ons altijd voordelig buitenreclame zoals abrí reclame inkoopt.

Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden om abri’s, A0 borden en billboards in te zetten in Groningen. Je kunt natuurlijk ook direct gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul het formulier in of bel ons op 020 210 1770.

Wat is abri reclame?

Met abri reclame verwijzen we naar de reclameposters / advertenties in beschutte wachtruimtes. De beschutte wachtruimtes bevinden zich vaak in het ov bij een bus-, tramhalte of op het NS station.

Abri’s en A0 borden

Abri’s behoren tot het typen buitenreclame en zijn het meest gangbare advertentieformaat binnen deze branche. Sommige van onze adverteerders kiezen ervoor om alleen abri’s in te zetten, anderen kiezen ervoor om abri’s aan te vullen met bijvoorbeeld A0 borden en billboards.

Abri’s Groningen

Abri’s geven jou de mogelijkheid om te adverteren met een korte en krachtige boodschap. Het medium is zeer geschikt om in een korte tijd een enorm bereik te genereren.

Het formaat van de abri’s is 118,5cm bij 175cm. De advertentie is dus iets groter dan 2 vierkante meter. De perfecte grootte om passanten te bereiken. Overdag, maar ook wanneer het donker is omdat de meeste abri’s tegenwoordig 24/7 per dag verlicht worden van binnenuit.

A0 borden

Je kunt er voor kiezen om je abri campagne te ondersteunen met A0 borden. Of vice versa, je focust op A0 borden en ondersteunt deze met abri’s. A0 borden / displays zijn er in verschillende vormen: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0 frames.

Zowel de 2-signs als 3-signs A0 borden worden bijna allemaal aan lantaarnpalen bevestigd, zoals de naam al doet vermoeden is er op een 2-signs A0 bord plek voor 2 reclame uitingen, op een 3-signs is er ruimte voor 3 advertenties.

Driehoeksborden verwijzen naar de losstaande borden met plek voor drie reclameposters. Een A0 frame biedt ruimte voor slechts 1 advertentie, deze is vaak bevestigd aan stoplicht kasten en elektriciteitshuisjes op drukke locaties.

Het formaat van een A0 bord is 84cm bij 118,9cm.

Billboard Groningen

Met billboard reclame verwijzen we naar de enorme reclameborden van zo’n 8 tot 18 vierkante meter groot. Billboards zijn vaak te vinden op drukke locaties, waaronder langs snelwegen. Billboards worden door adverteerders ingezet de verkoop van een product of service te stimuleren of om naamsbekendheid te genereren. Het is het grootste formaat om op te adverteren. De kosten van een billboard reclame in Groningen kent een vanaf prijs van +/- € 1.500 per 2 weken.

Locaties abri's Groningen

Zowel de provincie Groningen als de gelijknamige hoofdstad heeft honderden locaties om jouw advertentie te tonen op abri’s. In de buurt van het Groningen Museum, de Rijksuniversiteit Groningen, het stadion van FC Groningen, de Folkingestraat, het A-kwartier of de markt. Samen met jou kijken we naar de meest geschikte locaties om jouw doelgroep te bereiken. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat jij voldoet aan het Groningse reclamebeleid.

Kosten abri Groningen

De kosten van een abri campagne kunnen erg verschillen, van week tot week en maand tot maand. In de periode februari / maart net voor de verkiezingen zullen de prijzen anders zijn dan in juni / juli. Ook per jaar fluctueren de kosten, onderstaande kosten zijn dus enkel ter indicatie. Voor een specifieke offerte vragen wij je contact met ons op te nemen.

Tarieven abri's in Groningen Kosten 1 week Kosten 2 weken
100 abri's € 6.500,- € 12.500,-
200 abri's € 13.000,- € 25.500,-
300 abri's € 19.500,- € 38.500,-
400 abri's € 26.000,- € 51.500,-
500 abri's € 33.000,- € 65.500,-
600 abri's € 39.000,- € 77.500,-

Bereik je doelgroep met abri’s

Een abri campagne voelt misschien een beetje lukraak maar is dat absoluut niet. Met een abri campagne kan je heel gericht jouw doelgroep targeten. Het abri netwerk is namelijk onderverdeeld in kleinere abri netwerken die ieder een eigen doelgroep targeten. Met het cosmetica netwerk bereik je voornamelijk vrouwen in de doelgroep 20-49 jaar, met het netwerk jongeren bereik je een jonge doelgroep tussen de 13-29 jaar. Ben je benieuwd of jouw doelgroep ook te bereiken is via abri’s? Laat dan een bericht achter, een van onze specialisten helpt je graag verder.