Abri Haarlem

  • Meer dan 500 abri's in Haarlem
  • Bereik je doelgroep frequent
  • Zeer gerichte targeting
haarlem
specialist Abri's Haarlem

Abri Haarlem offerte nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haarlem is een populaire stad in Noord-Holland met meer dan 150.000 inwoners. Geen wonder dat deze stad aan het Spaarne ook gewild is bij adverteerders die gebruikmaken van Abri Haarlem en mupi reclame. In het monumentale centrum van Haarlem biedt een ruim aanbod aan horeca, detailhandel, musea en evenementen

Haarlem is met name als buitenreclame locatie populair omdat de abri’s op strategische locaties zijn gepositioneerd. Het zijn doorgaans mooie objecten die niet misstaan bij het historische Haarlemse centrum.

Abri reclame

Een reclame abri vind je op plekken waar je adverteerder wilt zijn. Denk hierbij aan de grote parkeergarage op de Lange Herenstraat, het treinstation, of de bekende straten richting de binnenstad zoals de Kruisweg en de Jansweg. Maar of de straten de stad uit zoals de Kennemerbrug en of de Schoterweg richting Haarlem-Noord zijn tevens uitstekende locaties.

Wat kosten abri's in Haarlem?

Tarieven van abri's in Haarlem  Kosten 1 week Kosten 2 weken
100 abri's € 6.501,- € 12.501,-
200 abri's € 13.001,- € 25.501,-
300 abri's € 19.501,- € 38.501,-
400 abri's € 26.001,- € 51.501,-

Houd er rekening mee dat bovenstaande tarieven exclusief creatie en drukwerk zijn. Kosten voor drukwerk zijn uiteraard niet van toepassing als je ervoor kiest om alleen digitale abri’s in te zetten. Ook is het belangrijk om aan te tekenen dat tarieven fluctueren, door factoren zoals de bezettingsgraad en het seizoen. Daarom is het altijd raadzaam een actuele offerte op te vragen, zodat je precies weet welk tarief je betaalt.

Haarlemse abri locaties

Veel Haarlemse abri locaties bij bushaltes zijn geschikt voor posters van 2 vierkante meter. Denk hierbij aan bekende Haarlemse wegen en straten zoals de N200, de Europaweg, de Rijksstraatweg en de Gedempte Oude Gracht. Maar ook wegen richting Bloemendaal zoals de Kleverlaan en de Verspronckweg zijn populaire en dus drukke wegen in de zomer.

Zijn er digitale buitenreclame displays in Haarlem?

Ja, er zijn er steeds meer digitale buitenreclame displays te vinden in Haarlem. Op deze dubbelzijdige schermen kun je met je merk zichtbaar worden op de meest populaire locaties in de stad. Het grote voordeel van digitale buitenreclame is dat deze is aan te passen op het moment van de dag of belangrijke gebeurtenissen en evenementen in Haarlem.

Offerte voor abri's in Haarlem

Kortom, wil je adverteren met abri reclame in Haarlem dan zijn er voldoende mogelijkheden voor jouw merk. Wij helpen je met een goed en onafhankelijk advies en brengen je desgewenst in contact met ervaren reclamemakers die jouw uiting perfect in beeld brengen. Ook helpen onze accounts managers jou graag aan een offerte om voor abri’s in Haarlem.

Ons adviesbureau weet wie de aanbesteding heeft, en heeft verschillende mooie cases van frames in de regio Noord-Holland, zoals in Amsterdam, Bloemndaal, Alkmaar, Schiphol, Spaarnwoude, Kennemerland, Zaanstad, Santpoort-Noord, Zandvoort of waar dan ook in Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw advertenties te tonen op lokale abri's? En de kosten die daaraan verbonden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons (mediabureau One Media) op. Bel: 020 – 210 1770 of mail naar olivier@onemedia.nl.