Abri Utrecht

  • Bijna 500 abri's in Utrecht
  • Gerichte targeting
  • Geschikt voor alle bedrijven
abri utrecht
abri poster plaatsen

Gratis advies over jouw abri campagne in Utrecht?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot jouw zichtbaarheid in Utrecht met een abri campagne! Via het abri netwerk van Utrecht kan je adverteren in de Utrechtse openbare ruimte. Abri’s behoren net als billboards tot het type buitenreclame en worden zowel ingezet door nationale als internationale bedrijven bedrijven om in een beperkte tijd een groot bereik te genereren onder Utrechters. De uitingen op abri’s zijn zeer divers en kunnen zowel conventioneel als digitaal zijn. Ook heeft Utrecht zowel staande als liggende abri’s. Voor ieder wat wils! Wil jij weten wat je abri campagne zou kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kosten en tarieven abri’s Utrecht

De kosten voor het adverteren op abri’s zijn afhankelijk van diverse factoren, onder andere de tijd dat de campagne loopt, dezelfde campagne zal dit jaar in maart – net voor de verkiezingen – duurder zijn dan net na de verkiezingen. Let op: onderstaand is dus een indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Abri Utrecht 1 week 2 weken
100 abri's € 6.500,- € 12.500,-
200 abri's € 13.000,- € 25.500,-
300 abri's € 19.500,- € 38.500,-
400 abri's € 26.000,- € 51.500,-
500 abri's € 33.000,- € 65.500,-

Wat zijn abri’s?

Abri’s hebben in Utrecht vanzelfsprekend geen andere betekenis dan in andere steden. Met abri’s bedoelen we de kleine openbare wachtruimtes bij bus- en tramhaltes maar ook op treinstations. De ruimte in en op abri’s wordt vaak gebruikt om reclameposters en/of video’s te tonen. In de volksmond hebben we het met abri’s echter vaak over de reclame uiting zelf in plaats van over de wachtruimte.

Wat is het formaat van abri’s?

De reclameposters in en op abri’s zijn altijd 118,5cm bij 175cm. De poster is hiermee net iets groter dan 2 vierkante meter. Tegenwoordig is het in tegenstelling tot vroeger niet alleen meer mogelijk om posters in te zetten, ook digitale advertenties in de vorm van animaties of video’s worden ingezet. Daarnaast zijn nagenoeg alle abri’s vierentwintig uur per dag, 7 dagen per week verlicht waardoor jouw advertentie altijd goed zichtbaar is.

Locaties abri’s provincie Utrecht

De Gemeente Utrecht heeft in samenwerking met RBL & Clear Channel (dus niet JCDecaux) door heel Utrecht locaties aangewezen met outdoor objecten die gebruikt mogen worden om advertenties te tonen, jouw advertenties! In nagenoeg elke bushokje, tramhalte, maar ook op stations en in parkeergarages. Bij die laatste heet het dan geen abri maar een mupi. Het is tenslotte geen wachtruimte.

Abri poster plaatsen

Utrecht heeft in totaal bijna 500 abri panelen waarvan een deel een deel digitale abri’s zijn.

Voor iedere adverteerder is er dus wel een geschikte locatie om zijn of haar doelgroep te bereiken. Of dat nu via de displays bij het NS station is, in de buurt van de Universiteit van Utrecht, bij een van de vele bioscopen of in een specifieke wijk: bijvoorbeeld Noord, Oost, Zuid West, Overvecht, de Binnenstad of Vleuten-de Meern.

Abri’s voor commercieel of cultureel bedrijf

Maak een wandeling door Utrecht en je ziet dat abri’s door alle typen bedrijven worden ingezet, commercieel, cultureel, nationaal of internationaal. Abri’s zijn voor een ieder geschikt om doelstellingen te behalen. Heb je een groot budget dan kan je er als adverteerder voor kiezen een landelijke campagne te draaien, heb je een beperkter budget dan past een lokale of regionale campagne beter bij jou.

Waarom abri’s inkopen via een bureau?

Er zijn diverse redenen waarom het als adverteerder verstandig is om abri’s in te kopen via een bureau als One Media. Wij hebben al jaren goed contact met de exploitanten en kunnen in het merendeel van de gevallen een mooie korting voor je regelen. Ook weten wij als geen ander hoe je jouw specifieke doelgroepen kunt bereiken. Dit heeft een enorme invloed op het succes van je campagne.

Wil jij abri's in Utrecht inzetten?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw reclame te tonen op abri's in Utrecht? De kosten die gemoeid gaan met jouw campagne? Of de Utrechtse reclameregels? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel: 020 – 210 1770 of stuur een e-mail naar info@onemedia.nl.

Creatieve abri in Utrecht

Dat een abri campagne niet saai hoeft te zijn bewijst onderstaande video wel.

https://www.youtube.com/watch?v=nYczjtRZ8Vw