Kassasysteem detailhandel

kassasysteem detailhandel
goedkoop kassasysteem detailhandel

Kassasysteem voor detailhandel?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij van kassasysteem veranderen of ben je op zoek naar een geschikt kassasysteem voor de detailhandel? Wij begrijpen als geen ander dat de meeste ondernemers tientallen zaken hebben waar zij zich liever mee bezig houden dan met het kiezen van het juiste kassasysteem.

Wij zijn er van overtuigd dat het niet uitmaakt of je eigenaar bent van een retail winkel, bakkerij, supermarkt, bouwmarkt, meubel- of kledingwinkel. Je wilt een kassasysteem dat doet wat hij moet doen, gebruiksvriendelijk en simpel in gebruik is.

De alles-in-één oplossing voor jou!

Goedkoop kassasysteem detailhandel

Een goedkoop kassasysteem bestaat niet, vaak blijkt goedkoop duurkoop. Zeker startende ondernemers realiseren vaak pas na de aanschaf van een kassasysteem hoe essentieel het is om een professioneel systeem te hebben. Er zijn weinig dingen die tot meer irritatie leiden dan een falend kassasysteem op het moment dat een klant wil afrekenen.

Een kassasysteem dat intuïtief werkt, niet alleen zorgt voor het afhandelen van betalingen maar bijvoorbeeld ook voorraadbeheer en boekhouding een stuk gemakkelijker maakt.

Kassasysteem kledingwinkel

Een groot deel van onze klanten is eigenaar van een of meerdere kledingwinkels. Voordat wij ons kassasysteem voor het grotere publiek beschikbaar hebben gemaakt hebben wij onder andere een aantal kledingwinkels het systeem een jaar lang laten gebruiken. Wij durven nu met zekerheid te zeggen dat ons kassa systeem het perfecte systeem is voor iedere kledingwinkel, ook voor die van jou.

Perfect voor jou maar ook voor de consument.

Winkel en webshop integreren

Zeker ook in de detailhandel moeten online en offline sales naadloos op elkaar aansluiten. Onze klanten met een webwinkel verwachten van ons dat voorraadbeheer en inkoop in ene kan. En terecht. Ons kassasysteem is onder andere gemakkelijk te koppelen met de volgende e-commerce platforms:

  • WooCommerce
  • PrestaShop
  • Amazon
  • Shopware
  • Bol.com
  • Magento
  • Shopify

Het merendeel van onze klanten streeft naar het bieden van een omnichannel ervaring, oftewel een soepele koopervaring voor de klant ongeacht het kanaal waar via een aankoop wordt gedaan. Of dat via Google is of offline, je wilt grip hebben op de ervaring die je biedt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kies jij voor ons all-in one kassasysteem? Waarmee niet alleen pin en contactloos betalen altijd soepel verloopt. Maar waarmee ook het bijhouden van je kasboek en de boekhouding een stuk minder (tijd) zal kosten. Of je nu een ondernemer in horeca, ijsco of wijn bent, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liever meteen een demo? Email naar info@onemedia.nl en wij plannen ‘m voor je in.