Kassasysteem detailhandel & retail

kassasysteem detailhandel
goedkoop kassasysteem detailhandel

Kassa of kassasysteem voor detailhandel?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij van kassasysteem veranderen of ben je op zoek naar een geschikte kassa of kassasysteem voor de detailhandel? Wij begrijpen als geen ander dat de meeste ondernemers tientallen zaken hebben waar zij zich liever mee bezig houden dan met het kiezen van het juiste kassasysteem.

Je wilt simpelweg een kassasysteem dat doet wat hij moet doen, gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik is. Of je nu eigenaar bent van een retail winkel, bakkerij, pop-up store, supermarkt, bouwmarkt, meubel- of kledingwinkel.

De alles-in-één oplossing voor jou!

Een kassasysteem is het hart van elke onderneming. Daarom werken wij voortdurend aan het optimaliseren van de winkelervaring voor zowel klanten als personeel met onze innovatieve retail software en op maat gemaakte tools.

Onze kassasystemen zijn flexibel, werken intuïtief en kunnen ook makkelijk gekoppeld worden met systemen en tools van derden. Kortom, ben jij op zoek naar een betrouwbare oplossing afgestemd op jouw wensen en behoeften? Lees dan verder of vraag direct een demo, offerte of meer informatie aan via 020 210 1770 of info@onemedia.nl. 

Goedkoop kassasysteem detailhandel

Een goedkoop kassasysteem bestaat niet, vaak blijkt goedkoop duurkoop. Zeker startende ondernemers realiseren vaak pas na de aanschaf van een kassasysteem hoe essentieel het is om een professioneel systeem te hebben. Er zijn weinig dingen die tot meer irritatie leiden dan een falend kassasysteem op het moment dat een klant wil afrekenen.

Een kassasysteem dat intuïtief werkt, niet alleen zorgt voor het afhandelen van betalingen maar bijvoorbeeld ook voorraadbeheer en boekhouding een stuk gemakkelijker maakt.

Fig.1 – Klant rekent af bij kassa.

Kassasystemen kledingwinkel

Een groot deel van onze klanten is eigenaar van een of meerdere kledingwinkels. Voordat wij ons kassasysteem voor het grotere publiek beschikbaar hebben gemaakt hebben wij onder andere een aantal kledingwinkels het systeem een jaar lang laten gebruiken. Wij durven nu met zekerheid te zeggen dat ons kassa systeem het perfecte systeem is voor iedere kledingwinkel, ook voor die van jou.

Perfect voor jou maar ook voor de consument.

Wil je een webshop starten of jouw online en offline voorraad eenvoudig beheren?

Zeker ook in de detailhandel moeten online en offline sales naadloos op elkaar aansluiten. Onze klanten met een webwinkel verwachten van ons dat voorraadbeheer en inkoop in ene kan. En terecht. Ons kassasysteem is onder andere gemakkelijk te koppelen met de volgende e-commerce platforms:

  • WooCommerce
  • PrestaShop
  • Amazon
  • Shopware
  • Bol.com
  • Magento
  • Shopify

Het merendeel van onze klanten streeft naar het bieden van een omnichannel ervaring, oftewel een soepele koopervaring voor de klant ongeacht het kanaal waar via een aankoop wordt gedaan. Of dat via Google is of offline, je wilt grip hebben op de ervaring die je biedt. Meer informatie hierover vind je op: Winkelkassa en webshop.

Benieuwd naar de kassa mogelijkheden voor detailhandel?

Kies jij voor onze all-in one kassa of kassasysteem? Waarmee niet alleen pin en contactloos betalen altijd soepel verloopt. Maar waarmee ook het bijhouden van je kasboek en de boekhouding een stuk minder (tijd) zal kosten. Of je nu een ondernemer in horeca, ijsco of wijn bent, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liever meteen een demo? E-mail naar info@onemedia.nl en wij plannen ‘m voor je in.

Waarom kiezen voor een detailhandel kassasysteem via POS specialist?

Meer dan eens kiezen detailhandelaren in eerste instantie voor de goedkoopste optie, waarna ze vervolgens toch bij ons terecht komen. Het spreekwoord goedkoop is duurkoop is hier van toepassing. Een kassasysteem van een POS specialist is een investering en zie het ook als investering, een investering mét Return On Investment (ROI).

Het scheelt tijd, gedoe en geld als je in een keer het juiste kassasysteem kiest. Meer weten? Mail dan naar info@onemedia.nl om gratis en vrijblijvend meer informatie te ontvangen.

Detailhandel retail mplus inkoop sms winkel pop-up store horeca contactloos betalen veelgestelde vragen.
Software demo inkoop vendit pos tilroy kassa zettle horeca koppeling offline integreren retail winkel pin omnichannel sumup detailhandel betaalsysteem winkels voorraad contactloos betalen shoptrader voorraadbeheer myshop demonstratie mobile van hiaten mijnwebwinkel lightspeed webwinkel retailer weegschalen mypos nappkin ecommerce woocommerce blog izettle sales omzet microcash belasting kledingwinkel webshops automatisering checklist Atos retailers investering hardware geld website e-commerce app boekhouding synchroniseren online cashr automatiseren winkelen assortiment real-time wix platform.