Kassasysteem winkel

kassasysteem winkel
prijs kassasysteem winkel

Heb jij een kassasysteem nodig voor je winkel?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij van kassasysteem veranderen of ga je binnenkort een winkel openen? Wij begrijpen als geen ander dat de meeste ondernemers honderden zaken hebben waar zij zich liever mee bezig houden dan met het kiezen van het juiste kassasysteem.

Wij houden het graag simpel, ons kassasysteem doet wat hij moet doen, is gebruiksvriendelijk en niet te duur. Met andere woorden, geschikt voor zowel de ervaren als de startende winkelier.

De alles-in-een oplossing voor jou!

Prijs kassasysteem winkel

De eenmalige all-in kosten van ons kassasysteem zijn €4.250,- en vervolgens betaal je slechts €59,- per maand.

Kassasysteem kleine winkel

Of je nu een grote of kleine winkel hebt, een kassasysteem (POS) is voor iedere winkelier essentieel. Ons kassasysteem is vanwege de prijs en gebruiksvriendelijkheid een slimme keus voor zowel de kleine als grote winkel, voor iedere branche. Van B2B bedrijven tot de bakkerij op de hoek.

Kassasysteem met voorraadbeheer

Voorraadbeheer is cruciaal, slecht voorraadbeheer kost geld, terwijl goed voorraadbeheer geld oplevert. Tegenwoordig hebben de meeste winkeliers naast een offline winkel ook een webshop, de zogenaamde crosschannel approach. Met ons kassasysteem wordt de voorraad van je fysieke winkel automatisch gesynchroniseerd met de voorraad van je webshop. Het integreren van meerdere kanalen zorgt er mede voor dat jij je op het juiste moment bezig kunt houden met de inkoop.

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken categoriseren we je voorraad in drie categorieën:

Minimumvoorraad

Deze categorie zorgt ervoor dat jij nooit “nee” hoeft te verkopen en daarmee omzet misloopt. Hierbij wordt rekening gehouden met de levertijd en omloopsnelheid van een bepaald product.

Dode voorraad

Deze categorie geeft je inzicht in producten die niet of nauwelijks verkocht worden.

Courante voorraad

De courante voorraad laat zien welke producten het best verkopen.

Kassasysteem winkel en webshop

Regelmatig kloppen er winkeliers bij ons aan die al een webshop hebben en vervolgens een fysieke (pop-up) winkel willen openen. In tegenstelling tot bij veel van onze concurrenten is het bij ons mogelijk om je bestaande webshop – ongeacht op welk platform deze draait – te koppelen aan ons kassasysteem. De webwinkel van veel van onze klanten draait bijvoorbeeld op de WooCommerce plugin voor WordPress.

Eenvoudig kassasysteem winkel

Wij houden niet van half werk, daarom hebben we ons kassasysteem uitvoerig getest, samen met winkeliers. Winkeliers in alle soorten en maten, van groot tot MKB'er. Winkeliers met meerdere locaties en natuurlijk winkeliers met en zonder webshop.

Met als doel om het kassasysteem zo eenvoudig mogelijk te maken.

Zo hebben wij een eigen besturingssysteem ontwikkelt zodat het systeem niet gaat updaten op het moment dat een klant net bij je wil afrekenen. Dit klinkt misschien logisch, maar bij veel andere kassa systemen kan dit zomaar gebeuren.

Het merendeel van de klanten betaalt met pin, daarom hebben we ervoor gezorgd dat een pinbetaling de minste handelingen vereist. Dit klinkt als iets kleins, maar kan een groot verschil maken wanneer je honderden transacties per dag moet uitvoeren. Elke klik kost tijd, en daarmee geld.

Vanzelfsprekend hebben wij rekening gehouden met de boekhouding, ook zoiets waar de meeste ondernemers zich niet graag mee bezig houden. Bekijk real time je kasboek of kasregister, op desktop of in onze handige app op mobiel op via de iPad.

Benieuwd naar alle andere slimme snufjes? Laat dan je gegevens achter, wij vertellen je er graag meer over.

Goedkoop kassasysteem detailhandel

Of je nu wil overstappen van kassasysteem of voor het eerst een kassasysteem gaat aanschaffen, er zal een investering gedaan moeten worden. Een goedkoop kassasysteem bestaat niet, een betaalbaar kassasysteem wel.

Oftewel, ben jij op zoek naar een betaalbaar kassasysteem? Voor de retail of de horeca? Neem dan contact met ons op, voor een demo, offerte of simpelweg wat meer informatie.

Veelgestelde vragen kassasystemen winkels (faq)

+ Kunnen klanten contactloos betalen?

Absoluut, klanten kunnen zowel cash, met pinpas als contactloos betalen. Via de volgende betaalmethoden:

  • iDeal
  • PayPal
  • AfterPay
  • Apple Pay
  • Klarna
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Bancontact

+ Welke zaken zitten er verder bij het kassasysteem?

Naast het kassasysteem (incl. beeldscherm) leveren wij natuurlijk ook de scanner en bonnenprinter. Wel zo praktisch!

+ Leveren jullie in heel Nederland?

Wij leveren en installeren onze kassasystemen in heel Nederland. Ook in plaatsen als Geldermalsen en Rijssen om maar iets te noemen.

+ Wat als ik problemen heb met het kassasysteem?

Onze kassasystemen zijn uitvoerig getest en worden continue geoptimaliseerd om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan dan kun je onze klantenservice via een speciaal noodnummer 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

+ Welke koppelingen bieden jullie aan?

Een koppeling met de meest gebruikte software en hardware pakketten hebben wij al ontwikkelt, maar ook bedrijven die net iets anders gebruiken helpen wij graag verder. Of dat nu QuickBooks, Clover, Revel Systems, SumUp, Companeo, Shopware, Mijnwebwinkel, Shopify of een van de vele andere opties is.

Detailhandel retail contactloos betalen lightspeed korting kasboek Atos omnichannel Kilroy cadeau mplus scanner facturen zette klantenkaart factuur hardware vendit far horeca apps abonnement webshop webwinkel winkel retailers.