Mediabureau Eindhoven

Welkom bij One Media. Het Eindhovense mediabureau dat impact maakt.
Sterk in strategie, snel in executie. En dat al meer dan 20 jaar lang!

 • Beproefde mediastrategieën
 • 35 ervaren mediaspecialisten
 • Al meer dan 350+ tevreden klanten
Full service media bureau
Mediabureau consultant

Ontvang nú onze offerte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Media biedt als Mediabureau Eindhoven alle onmisbare bouwstenen die jouw merk nodig heeft, van mediastrategie tot media-inkoop. Of je landelijk op televisie wilt adverteren, op bekende regionale radiozenders of via lokale influencers: One Media weet hoe jouw doelgroep wordt bereikt tegen de scherpe mediatarieven. Dát is onze specialiteit, en bewijzen we dagelijks voor vele mooie merken, groot en klein.

Wat kan ons mediabureau in Eindhoven voor je doen?

Ons Eindhovense mediabureau helpt adverteerders op het gebied van creatie en media-inkoop. Deze twee ankers kunnen niet zonder elkaar. Want strategisch geplande campagnes zijn nergens zonder creativiteit, en creativiteit is nergens zonder dat exact de beoogde doelgroep wordt bereikt tegen een betaalbaar tarief.

mediabureau eindhoven

Een goed én betaalbaar mediabureau uit regio Eindhoven

One Media werkt voor veel middelgrote bedrijven, waaronder webshops met een landelijk publiek of sterke spelers in de regio Eindhoven. Adverteerders die misschien niet over een ‘Coca-Cola mediabudget’ beschikken, maar wél een groot podium kunnen gebruiken. Doordat wij al 20 jaar in de markt opereren, kennen wij als geen ander alle geitenpaadjes in het medialandschap. Hierdoor wordt voor de meeste adverteerders zelfs buitenreclame, tv-reclame of radioreclame bereikbaar.

Wij helpen zowel grote als kleine bedrijven op het gebied van creatie en media-inkoop.

Wat is de meerwaarde van full service mediabureaus?

De meeste adverteerders zijn het beste af met full-service bureaus. Hierdoor hoef je niet te schakelen met verschillende media bureaus, maar kun je jouw vraagstuk bij één bureau neerleggen. Hierdoor ben je ook veel flexibeler met je media-inzet. Want soms vraagt een campagne een sterke radiospot en de andere keer een creatieve social media campagne. One Media heeft als full-service bureau alle consultants in huis.

Top 10 media typen bij adverteerders in Eindhoven

Ieder jaar komen er weer nieuwe bereik media bij, zeker op social media gebied gaan de ontwikkelingen pijlsnel. Onze consultants bekijken of een mediumtype de kritische massa inmiddels bereikt, en hoe kosteneffectief een medium is. Hieronder een top-10 van de meest populaire media bij onze adverteerders.

 1. TV-reclame
 2. Radioreclame
 3. Billboard- en buitenreclame
 4. Facebook advertising
 5. Influencer marketing
 6. Adverteren in de kranten en magazines
 7. LinkedIn advertenties
 8. E-mail marketing (automation)
 9. Advertising op lokale sites
 10. Direct marketing (offline)

Maak een afspraak online of in de buurt van Eindhoven

Ieder jaar wordt het werk van Eindhovense mediabureaus complexer. Maar ook leuker! Leuker, omdat we weer een nieuwe slimme manier hebben gevonden om jou als adverteerder voordelig in de schijnwerpers te zetten in de gewenste doelgroep. Benieuwd naar onze ideeën over media en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie op een offerte voor jouw mediaplan.

Hoe weet ik dat One Media de juiste media partner is?

Wij zijn van mening dat wij een verlengstuk zouden moeten zijn van jouw bedrijf. Om deze functie in te kunnen vullen is het van belang dat het klikt. Op basis van teksten op een website is dit misschien moeilijk in te schatten daarom vinden wij het altijd prettig om voordat we tot zaken overgaan eerst kennis te maken. Dit kan telefonisch maar mag ook altijd bij ons op kantoor. 

Ook kunnen wij een aantal cases met je delen die kunnen bijdragen aan het maken van een goede keuze. Op die manier kan jij bepalen of ons bureau van meerwaarde is voor jouw bedrijf.

One Media is als fullservice mediabureau de marktleider in haar vakgebied. Wij adviseren merken op het gebied van sociale media marketing, radio, televisie, e-mail, Google Analytics, Google Adwords / Google Ads, Facebook marketing, communicatie, content en contentmarketing, webcare, public relations, Instagram & TikTok marketing, marktonderzoek / benchmark (luister en kijkcijfers) maar ook in recruitment voor een marketeer. Omnichannel denken voor je advertentie is ons dus niet vreemd. Meer weten of een second opinion aanvragen? Ons adviesbureau helpt je graag verder met (online) marketing in provincie Noord-Brabant. Mail olivier@onemedia.nl voor mediastrategische vraagstukken of info@onemedia.nl voor meer algemene vragen.

Meer informatie of een gratis offerte?

De specialisten van One Media helpen je graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.