Met drone video’s zorg jij dat je opvalt

drone video's

Het kan een uitdaging zijn om de aandacht van je doelgroep te trekken. Het simpelweg plaatsen van content is niet voldoende. Dit wetende, plus het feit dat video tegenwoordig het digitale medium bij uitstek is maakt dat er talloze redenen zijn waarom een drone video laten maken een goed idee is.

Tegenwoordig omvat het gebruik van drones diverse toepassingen, van het ondersteunen bij zoek- en reddingsoperaties tot het filmen en fotograferen voor evenementen en bedrijven.

Als je erover nadenkt om drone beelden toe te voegen aan je marketingstrategie, maar nog niet helemaal overtuigd bent, dan ben je hier aan het juiste adres. Hier zijn een aantal redenen waarom drone beelden je video marketinginspanningen naar een hoger niveau kunnen tillen.

Beelden van ongeëvenaarde kwaliteit

Drones zijn uitgerust met camera's die foto's en video's in hoge resolutie maken. Het resultaat zijn luchtbeelden die ons keer op keer de adem benemen, of het nu gaat om shots gemaakt op een paar honderd meter hoogte of in een gebouw.

Drone beelden bieden de kijker een kristalhelder beeld vanuit een perspectief dat niet haalbaar is met gewone point-and-shoot camera's.

Verbluffende luchtfoto's voor een fractie van de prijs

Voor het drone tijdperk, hadden bedrijven die luchtopnames nodig hadden geen andere keuze dan kleine vliegtuigen en helikopters te huren. Drones maken het mogelijk om dit te doen voor een fractie van de prijs.

De manier om indruk te maken op potentiële klanten

Stel je bent een makelaar en je wilt laten zien wat je in de aanbieding hebt. Maak drone-video's van het onroerend goed dat je probeert te verkopen, en laat direct zien hoe de omgeving eruit ziet.

Minimale verstoring

Wanneer je discreet opnames moet maken in een rustige omgeving, maar je bang bent dat dit een verstoring zou veroorzaken, zou een drone je kunnen helpen.

De drones van tegenwoordig maken weinig geluid, dus je kunt de luchtopnames maken die je nodig hebt zonder de rust te verstoren.

Drone video’s brengen videomarketing naar een ander niveau

Drone video’s gaan vele malen vaker ‘viral’ dan andere type video. Simpelweg omdat de beelden spectaculair zijn.

Als het gaat om het gebruik van drones, zijn we nog maar aan het begin. Na verloop van tijd verwachten we dat ze een integraal onderdeel worden van de marketing inzet van bedrijven.

Wil jij een drone beelden laten maken?

Neem dan contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.