Schimmelpenninck schittert in commercial Brand New Day

schimmelpenninck commercial brand new day

Journalist, opinie maker en presentator Sander Schimmelpenninck schittert in de nieuwe TV commercial van Brand New Day. Daar mogen we best even bij stilstaan. Ondanks – naar eigen zeggen – vele eerdere aanbiedingen koos Schimmelpenninck ervoor zijn debuut te bewaren voor de nieuwe commercial van Brand New Day.

Aantal beleggende huishoudens neemt toe

Nu sparen steeds minder geld oplevert, of zelfs geld kost kiezen Nederlandse huishoudens massaal voor beleggen.

Volgens de AFM is het aandeel beleggers dat periodiek geld inlegt op een beleggingsrekening gegroeid van 29% in 2020 naar 38% in 2021.

Over Brand New Day

Brand New Day werd in 2010 opgericht door Kalo Bagijn en Thierry Schaap. Destijds begonnen als beleggingsbedrijf maar inmiddels is het een heuse bank waar ook spaargeld ondergebracht kan worden.

‘Calvinistisch in kosten, bourgondisch in service’, omschrijft Brand New Day zichzelf in een notendop. Dat uit zich in nogal wat zaken waar andere banken enkel van kunnen dromen, waaronder: direct iemand aan de lijn (geen keuze menu) en binnen één werkdag antwoord op je mail. Als het even kan nog eerder.

Top 5 passieve vermogensbeheerders

Brand New Day is hard gegroeid, in 2020 steeg het vermogen met 32% naar €4,6 miljard. Hiermee behoort Brand New Day tot de top 5 grootste passieve vermogensbeheerders in Nederland. De top 5 wordt gedeeld met grote namen als Blackrock, Northern Trust, NN IP en Vanguard.