Video Agency

 • Creative Video Agency
 • Video Agency Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
 • Videoproducties en animaties
video agency
agnes one media

Op zoek naar een Video Agency die jou begrijpt?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Creative Video Agency

One Media is gespecialiseerd in betaalbare videoproductie, van A tot Z, van concept tot campagne. Of je nu een interne bedrijfsvideo, geanimeerde instructievideo of een marketing video nodig hebt, wij helpen je graag

Het creëren van een effectieve video kan lastig zijn, als bedrijf begeef je je in een drukke en lawaaierige wereld. De consument wordt overspoelt met prikkels. Een gemiddelde consument ziet dagelijkse honderden reclame uitingen, via e-mail, nieuwsbrieven, social media posts, op TV, op de radio en langs de weg. Van het moment dat hij / zij wakker wordt tot het moment dat hij / zij gaat slapen zijn er oneindig veel bedrijven die de aandacht proberen te trekken.

Zie dan maar eens op te vallen met je video. Wij kunnen je hierbij helpen. Wij weten welke ingrediënten een video moet bevatten om effectief te kunnen zijn. Bij de ene klant is dat humor, bij een ander eerder emotie, drama, sexyness of misschien werkt een serieuze toon beter voor jouw bedrijf.

Wij geloven dat creativiteit cruciaal is bij het ontwikkelen van een succesvolle video.

Video Agency Amsterdam

Onze vestiging in Amsterdam helpt je graag met het creëren van een effectieve, out-of-the-box video waarmee je opvalt.

Een video waar je kernwaarden, visie en merkidentiteit goed naar voren komt. Hierbij is de juiste voorbereiding key. We bepalen je doelgroep en op basis hiervan komen wij met een strategie.

Video Agency Rotterdam

Of je nu op zoek bent naar een video agency in Rotterdam, video agency in Amsterdam of een video agency in Utrecht. Wij zijn een one-stop-shop productiemaatschappij die jou ontzorgt. Wij begrijpen dat je meer te doen hebt dan het laten ontwikkelen van een video. Daarom staat er gedurende het hele proces een team van strategen, creatives, producers en cameramannen voor je klaar. En laten we vooral de PM’s, editors en copywriter niet vergeten. Alles om jou als klant te ontzorgen.

Video Agency Utrecht

Transformeer je content marketing strategie door het toevoegen van unieke, inspirerende video content die de klant boeit, converteert en behoudt. Hoe dan? Daar helpen wij je graag bij. Wij weten als geen ander dat de noodzaak om video in te zetten groeit en niet zomaar een video maar een video die opvalt, een video met een doel, een video waarvan wij het succes meten zodat ook jij de noodzaak voelt en ziet.

videoagency rotterdam

Video productie

Videoproducties zijn er in alle soorten en maten. Welk type video je ook laten willen ontwikkelen, bij ons ben je aan het juiste adres. Ook met enkel een doelstelling mag je bij ons aankloppen, wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze om zo tot het gewenste resultaat te komen. Hieronder enkele mogelijkheden:

 • Corporate
 • Recruitment
 • Commercial
 • Interactive
 • Aftermovie
 • Testimonial
 • Drone video
 • Product en merk video
 • Livestream (digitaal evenement of webinar)

Animaties

Animaties worden steeds populairder, met name omdat animaties ten opzichte van andere typen video's de kracht hebben om ingewikkelde en complexe zaken op een simpele voor iedereen begrijpelijke manier uit te leggen. Vrij cruciaal want als de consument je product of service niet begrijpt dan is de kans dat zij overgaan tot een aankoop nihil.

 • Uitleganimatie
 • Whiteboard animatie
 • Screenrecording
 • 2D animatie
 • 3D animatie

Creative Agency

One Media is meer dan alleen een video productiemaatschappij. Wij zijn een full service video agency, full service houdt in dat wij ook helpen bij conceptontwikkeling, storytelling, het schrijven van content, marketing, strategie en branding.

Wij werken voor allerlei typen klanten van MKB, e-commerce, startups en goede doelen tot multinationals. Ook met een kleiner budget kunnen wij mooie video creëren die aansluit bij je doelgroep.

Dus, ben jij op zoek naar een video die je helpt met de productie van video content? Video Agency One Media helpt je graag op weg, neem gerust gratis en vrijblijvend contact met ons op via 020 210 1770 of info@onemedia.nl

Onze video specialisten zitten voor je klaar!

Veelgestelde vragen

+ Is het slimmer om een video production company in te huren of een full service video agency?

In principe heeft de voorkeur om een full service video agency in te huren. Met het voornaamste argument dat een full service video agency alles kan wat een video production company ook kan alleen bieden zij ook nog aanvullende diensten. Je hoeft natuurlijk geen gebruik te maken van deze aanvullende diensten maar mocht je dat wel willen dat is het altijd prettig als dezelfde agency dat uitvoert is onze ervaring.

+ Hoe moet ik een keuze maken tussen een showreel, animatie, commercial, bedrijfsfilm, cartoon of testimonial?

Waarschijnlijk ben je eerst even gaan Googelen en zag je al snel door de bomen het bos niet meer. Dat begrijpen wij volledig, gelukkig hoef je bij ons niet aan te komen met een kant en klaar plan. Wij bespreken graag je wensen en doelstellingen en op basis daarvan maken we samen een weloverwegen keuze voor het type video.

Wil je wat inspiratie opdoen wat betreft video en animaties, surf dan naar YouTube en bekijk de video's van de volgende bedrijven en organisaties: Ajax Amsterdam, Albert Heijn, Soda, Skeleton, Kunsthal Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Haribo, Eurovisie Songfestival, Rijksoverheid, Yamaha motors, Binck Bank, Oranje Fonds, Clutch, LinkedIn, Watermelon, Aion, NH Hotel Group, Carhartt, NPO 3fm, Tulip, de Inktaap, Onefit, en Liebherr.