Welke reclame opties zijn er langs de A15?

a15-reclame

De Rijksweg A15 is een Nederlandse audiosnelweg die begint aan de Maasvlakte en loopt tot aan Enschede. Het is een populaire snelweg, waardoor adverteerders regelmatig One Media contacteren met de vraag of de reclamemast A15 voor hen beschikbaar is.

Masten langs de snelweg

Met het inzetten van een reclamemast op deze snelweg ben je dus direct voor vele Nederlandse automobilisten zichtbaar. Daarbij zijn de masten van een enorm formaat, waardoor je altijd duidelijk je boodschap kunt overbrengen. Het mag duidelijk zijn, het gaat de meeste adverteerders om de enorme attentiewaarde op deze locatie.

De reclame tarieven voor een mast langs deze snelweg zijn in het afhankelijk van de campagne duur. Zo is een week adverteren uiteraard goedkoper dan twee weken, al is het niet zo dat een campagne die 2 maal langer hangt ook 2 maal duurder is. Vaak wordt er een kortingspercentage toegepast. Of dit ook op deze locatie van toepassing is, zoekt onze account manager graag uit voor je.

Goedkoper adverteren

Ook is de ene locatie op de A15 beter gepositioneerd dan de andere. Of de grootte speelt een rol. Hoe dan ook, een betere zichtbaarheid zorgt uiteraard ook voor een iets hoger tarief. Voorts speelt natuurlijk de periode waarin je wilt adverteren mee. Zo zijn vakantieperiodes vaak goedkoper dan een novembermaand, bijvoorbeeld.

Gratis offerte

Wil je een compleet overzicht van wat een reclamemast op deze snelweg kost? Of op meerdere reclamemasten zichtbaar worden? Dan is het slim om een actuele offerte op te vragen bij onze accountmanager. We helpen je graag geheel vrijblijvend aan de actuele informatie. Bel: 020 – 210 1770 of mail info@onemedia.nl.