Woningaanbod Amstelveen

Aangenaam wonen in Amstelveen. Koop een appartement of woning in deze prettige woonomgeving en ervaar wat Amstelveen te bieden heeft. Prachtige parken, een ruim winkelaanbod, speciaalzaken en horeca in het gezellige centrum. Uiteraard begeleiden en adviseren wij je graag bij je aankoop.

one-media-olivier

Aankoopmakelaar nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Makelaar in Amstelveen

Hier vind je het actuele woningaanbod van Amstelveen. Wanneer je een huis wilt kopen of een huis wilt verkopen, is het raadzaam een lokale en ervaren makelaardij zoals MakelaarAmstelveen in de arm te nemen. Deze kan je adviseren hoe je het beste een huis kunt aankopen of juist optimaal een woning kunt verkopen.

Woningaanbod in Amstelveen

Bekijk het aanbod op funda

Inwoners Amstelveen

In 2020 woonden er in Amstelveen ruim 8.600 mensen met een niet Nederlandse nationaliteit. Dat is bijna 11% van de totale Amstelveense bevolking. Japanners vormen daarvan al jaren de grootste groep (1.700) vanwege de aanwezigheid van hoofdkantoren van de grotere Japanse bedrijven in Amstelveen. De aanwezigheid van de Japanse gemeenschap heeft uiteraard ook tot gevolg dat er especifiek Japanse winkels in Amstelveen zijn gevestigd. Nieuwe Indiase bewoners vertegenwoordigen de grootste stijging in Amstelveen. Na de Japanners vormen zij de grootste groep met een niet-Nederlandse nationaliteit.