Nieuw: voordelig regionaal adverteren via One Media

regionaal adverteren

Steeds meer adverteerders ondersteunen hun landelijke campagnes met zeer gerichte regionale of zelfs lokale campagnes. De reden hiervoor is simpel: consumenten zijn nu eenmaal erg geïnteresseerd wat er in hun buurt gebeurd. Daarom is een zender als AT5 in Amsterdam of RTV Rijnmond in de regio Rotterdam nog erg populair. Bij consumenten én adverteerders.

Adverteren: van bushokjes tot influencers

Maar lokale radio en televisie zijn nog maar slechts twee voorbeelden. Denk ook aan regionale of lokale kranten, reclamemasten langs de weg, bushokjes, maar ook regionale bloggers en influencers kunnen soms een enorme schare fans hebben. One Media weet daarom als een écht onafhankelijke specialist als geen ander waar jouw doelgroep het beste is te bereiken, en – niet onbelangrijk – tegen welke scherpe tarieven.

Waarom media via een bureau inkopen?

Mediabureaus hebben meerdere adverteerders, en hebben daardoor een schaalvoordeel wanneer het gaat om media inkopen. Simpel gezegd: doordat ze bij sommige media enorm veel mediaruimte inkopen, krijgen ze goedkopere tarieven. Daar kun je dus als regionale klant van profiteren, immers vele kleintjes maken samen ook één grote. Het voordeel wordt dus weer aan jou teruggegeven.

Direct adverteren in populaire regio's

Lokale cases voor adverteerders

Zoals je ziet zijn we in de meeste regio's al goed vertegenwoordigd, en het bereik zal in Q2 2021 nog verder worden uitgebreid. Dankzij insights van ons social media bureau kun je bovendien via een beproefde multi-platform strategie jouw lokale campagnes aanjagen via lokaal zeer bekende influencers. Denk hierbij aan presentatoren en zangers met een grote bekendheid in de regio. We hebben enkele zeer interessante cases die we graag met je delen in een persoonlijk gesprek.